Χάντμπολ

Ανανέωσε με Μαυροσαββίδου ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν την καριέρα της η Στέλλα Μαυροσαββίδου, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Στην ομάδα γυναικών χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν η Στέλλα Μαυροσαββίδου. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε τη Δευτέρα την ανανέωση της συνεργασίας του με τη 16χρονη αριστερόχειρα ίντερ, η οποία προέρχεται από τις Ακαδημίες του «Δικεφάλου», για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Στέλλα Μαυροσαββίδου για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη το 2004, η Στέλλα Μαυροσαββίδου προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως δεξιά εξτρέμ.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Στέλλα Μαυροσαββίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω και φέτος με την ασπρόμαυρη φανέλα, δίπλα σε πολύ καλές και έμπειρες παίκτριες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Εύχομαι αυτή η χρονιά να εκπληρώσει όλους τους στόχους της ομάδας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x