Χάντμπολ

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ η Τσικνάκη

Για τέταρτη χρονιά θα συνεχίσει στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η Εμμανουέλλα Τσικνάκη.

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Εμμανουέλλα Τσικνάκη. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την παραμονή της 22χρονης διεθνούς τερματοφύλακα για τέταρτο συνεχόμενο χρόνο στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του συλλόγου, ώστε να βοηθήσει την ομάδα τη νέα σεζόν να κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα "ασπρόμαυρα", μετά την περυσινή περήφανη κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ.

Η Εμμανουέλλα Τσικνάκη συνέβαλλε τα μέγιστα στην περυσινή πορεία του ΠΑΟΚ mαteco, με αποκορύφωμα την ανάδειξή της ως MVP του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Εμμανουέλα Τσικνάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρίσκομαι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Ελπίζω να μπορέσουμε να επαναλάβουμε την περυσινή πορεία μας, συνδυαστικά με μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x