Χάντμπολ

Πελεκίδης: «Ήταν θέμα άμυνας»

Στη σαφώς βελτιωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την επικράτηση επί της Βέροιας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών ο Δημήτρης Πελεκίδης.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε πως ήταν κακή η άμυνα που έπαιξαν οι «ασπρόμαυρες» στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό έκανε αλλαγές στην επανάληψη, στάθηκε στην αλλαγή συστήματος διεξαγωγής της Α1 γυναικών και επανέλαβε πως στόχος είναι το νταμπλ και τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην άμυνά μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέμα στο αμυντικό κομμάτι, αυτό συζητήσαμε στα αποδυτήρια, είδαμε που ήταν το πρόβλημα, κάναμε τις απαιτούμενες αλλαγές και ήταν αυτό που μας έδωσε το τρόπαιο.

Μέχρι και το 22’, είχαμε δεχτεί μόνο δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα κορίτσια λειτούργησαν άψογα και, από εκεί και πέρα, η εξέλιξη ήταν φυσιολογική. Στο πρωτάθλημα είναι ένα καινούριο format. Επί της ουσίας, θα πρέπει να διεκδικήσουμε το να είμαστε στο ζευγάρι του τελικού. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας.

Μόνος στόχος είναι το νταμπλ. Τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα δουλεύουμε με προγραμματισμό, έχουμε τρία Κύπελλα στη σειρά και δύο πρωταθλήματα. Τα κορίτσια έχουν "δίψα" και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x