Χάντμπολ

Πλησίασε την κορυφή…

Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της Α1 χάντμπολ των ανδρών πλησίασε το Κιλκίς την Παρασκευή.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι Μακεδόνες επικράτησαν με 25-24 του ουραγού Αρχέλαου στην Κατερίνη, στον αγώνα που «άνοιξε την αυλαία» της έκτης αγωνιστικής και πλησίασαν στο -1 από την πρώτη θέση και την ΑΕΚ, έχοντας ένα αγώνα περισσότερο. Αντίθετα, η ομάδα της Κατερίνης παρέμεινε χωρίς βαθμό.

Μεγάλο σασπένς και «ανατροπές» υπήρξαν στην αναμέτρηση, με το Κιλκίς να ελέγχει πλήρως τον αγώνα μέχρι το 40' και να προηγείται ακόμα και με +7 (13-20 στο 37') και τον Αρχέλαο να απαντάει και, με αντεπίθεση, να ισοφαρίζει 23-23 στο 53'. Πιο ψύχραιμοι στο τέλος οι φιλοξενούμενοι, πήραν τους δύο βαθμούς.


Τα πεντάλεπτα: 0-4, 3-6, 7-7, 7-9, 9-12, 10-15 (ημχ.), 13-18, 15-21, 19-21, 20-23, 23-24, 24-25

ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γιώργος Καραδήμος): Κοσμίδης, Παπαδόπουλος Τ., Τριανταφύλλου 7, Βουτσάς 7, Ξεφτέρης, Χρύσος 1, Μεϊτανίδης 1, Σαϊδές 3, Ξώνης, Ράπτης, Ράντος 3, Ασαρίδης 2, Εγγλέζος, Ραγκέλοβιτς, Παπαδόπουλος Α., Μελικιάν

ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Τζιώκας 1, Κυπραίος 3, Καλπακίδης, Δούγιας, Λάσκαρης, Δεληγιάννης 8, Χοτζούδης, Δημάκης 7, Σισμανίδης, Παπαδόπουλος Π., Παπαδόπουλος Α., Μέγκας 3, Τσαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 3, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x