Χάντμπολ

Ήττα στην Κροατία και δύσκολο έργο ενόψει ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ

Την ήττα με 29-24 γνώρισε στην Κροατία από την Σεσβέτε ο ΠΑΟΚ, με την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup να γίνεται πλέον δύσκολη υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς.

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στην Κροατία κόντρα στην Σεσβέτε, για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκε με 29-24, κάνοντας τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας δύσκολη υπόθεση, καθώς θα πρέπει να νικήσει με 6 γκολ διαφορά, για να πάρει την πρόκριση.

Οι Κροάτες δημιούργησαν διαφορά τεσσάρων τερμάτων (8-4) στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκαν ακόμα και με 17-10, στο 29'. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Σεσβέτε να διατηρεί την υπέρ της διαφορά ασφαλείας και τον ΠΑΟΚ να μειώνει για το τελικό 29-24, με σερί 4-0 και δύο γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Σεσβέτε: Πέριτς, Κάπριτς, Τόπιτς 5, Γέλοβσιτς Ν., Γέλοβσιτς Γ., Ντούμενσιτς 5, Χρσακ 3, Σούκερ 5, Ζάκιτς, Γκάβριτς 6, Ζόβακ, Στρίκοβιτς, Κούλο, Φίνεκ 4, Λούκασετς 1, Πούριτς.

ΠΑΟΚ: Γκιγκόφ, Δουγιάς, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης 1, Νικολαϊδης 2, Παπάζογλου 2, Αποστόλου, Τριανταφυλλίδης 1, Τσαναξίδης 4, Κουκμίσης 7, Καβουσανάκης 1, Λαδάκης, Τζωρτζίνης 3, Γιαβασίδης, Βελισσαρίου, Μοσίλοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x