Χάντμπολ

Στην ΑΕΚ η Μενέλια Κοντοστεργίου

Με την 31χρονη δεξιά εξτρέμ Μενέλια Κοντοστεργίου, που αγωνιζόταν στη Νέα Ιωνία, ενισχύθηκε η ομάδα χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μενέλια Κοντοστεργίου. Η 31χρονη (18/12/1992) δεξιά εξτρέμ, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Μενέλια ξεκίνησε το χάντμπολ από τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, όπου κι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μενέλια Κοντοστεργίου δήλωσε στο aek.gr: «Για εμένα, η μεταγραφή μου, είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, γιατί ήμουν μια ζωή στην ομάδα της γειτονιάς μου. Στη Νέα Ιωνία. Ωστόσο, έρχομαι στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί και στην ομάδα της καρδιάς μου, καθώς έχουμε προσφυγική καταγωγή. Ήταν πάντα ένα όνειρο για εμένα, όταν θα έφτιαχνε ομάδα η ΑΕΚ, να αποτελέσω μέλος της. Στόχος για εμένα είναι να βοηθήσω, αρχικά την ομάδα, να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν στις εγχώριες διοργανώσεις και μελλοντικά το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την εμπιστοσύνη και την προσέγγιση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x