Χάντμπολ

Στις 29 του μήνα μαθαίνει αντίπαλο η Εθνική χάντμπολ

Στις 29 Ιανουαρίου θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος της Εθνικής χάντμπολ ανδρών στον πρώτο γύρο των πλέι οφ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών πήρε την πρώτη θέση στον πρώτο προκριματικό όμιλο, οπότε θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που κατετάγησαν μεταξύ 16ης και 24ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ήτοι τις Αυστρία, Βοσνία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Βόρεια Μακεδονία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Σλοβενία, Σλοβακία.

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, εκτός της Εθνικής, βρίσκονται Εσθονία, Βέλγιο, Νήσοι Φερόε, Φινλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ρουμανία και Ελβετία.

Οι αναμετρήσεις του πρώτου γύρου των πλέι οφ είναι προγραμματισμένες για τις 16 ή 17 Μαρτίου (πρώτος αγώνας) και 19 ή 20 Μαρτίου (δεύτερος αγώνας".

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ θα συνεχίσουν στον δεύτερο γύρο. Εκεί θα βρουν απέναντί τους εννιά ομάδες που θα προκύψουν από την κατάταξη των θέσεων 4-15 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εξαιρουμένης των Δανίας , Σουηδίας και Πολωνίας.

Ήδη, στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ τοποθετήθηκαν στο γκρουπ των ισχυρών οι Τσεχία, Σερβία και Ουγγαρία.

Έτσι, μένουν κενές έξι θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν τις επόμενες ημέρες από κάποιες εκ των Γαλλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας, Μαυροβουνίου, Κροατίας, Ισλανδίας, Γερμανίας, Ρωσίας και Νορβηγίας.

Την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο, εκτός από Δανία, Σουηδία, Πολωνία. θα πάρουν και οι ομάδες που θα κατακτήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις στο εν εξελίξει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου των πλέι οφ είναι προγραμματισμένες για τις 13 ή 14 Απριλίου (πρώτος αγώνας) και 16 ή 17 Απριλίου (δεύτερος αγώνας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x