Χάντμπολ

Στον Κορυδαλλό οι αγώνες της Εθνικής χάντμπολ για τα προκριματικά του EURO

H ΟΧΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως οι αγώνες της Εθνικής χάντμπολ ανδρών για τα προκριματικά του ΕURO 2022 θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Κορυδαλλού και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Στο ΔΑΚ Κορυδαλλού θα διεξαχθούν οι αγώνες της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του EURO 2022, 27/4-2/5.


Το πρόγραμμα της Εθνικής:

Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021
ΔΑΚ Κορυδαλλού 20:00 Ελλάδα- Γαλλία (ΕΡΤ3)

Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021
ΔΑΚ Κορυδαλλού 15:00 Ελλάδα- Σερβία (ΕΡΤSPORTS)

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021
Κρετέιγ 19:00, Γαλλία- Ελλάδα (ΕΗFTV)

Η βαθμολογία του πρώτου προκριματικού ομίλου:
Σερβία 9 (5 αγώνες)
2. Γαλλία 5 (4 αγώνες)
3. Ελλάδα 4 (3 αγώνες)
4. Βέλγιο 0 (6 αγώνες)

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Στέφανος Σταμούλης, επισήμανε πως: «Είναι σημαντικό ότι η Εθνική ανδρών επιστρέφει στην πρωτεύουσα, έστω και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Κορυδαλλού, τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Γιάννη Πάχο, για τη στήριξή τους.

Η συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Α’ και τον Β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης είναι βασικός ‘πυλώνας’ για την πραγματοποίηση του προγραμματισμού μας. Η Εθνική ανδρών έχει μπροστά της τρία δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε δύο κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.
Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ξεκινάει μία περίοδος, στην οποία τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα έχουν γεμάτο πρόγραμμα με προετοιμασίες και επίσημες διοργανώσεις».

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού δήλωσε πως: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας την Εθνική ομάδα, αλλά και δύο μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου χάντμπολ. Η σχέση της πόλης με το άθλημα είναι ιδιαίτερη. Ο Κορυδαλλός είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και το αποδεικνύει καθημερινά.

Η συνεργασία με την Ομοσπονδία και τους ανθρώπους του χάντμπολ είναι εξαιρετική και ελπίζω στο μέλλον να έχουμε και άλλες τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις».

Το διάστημα 21-24 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Κορυδαλλού το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Η πρώτη προπόνηση θα ξεκινήσει την Τετάρτη, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα αρχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τους αθλητές που θα επιλεγούν από το πρώτο στάδιο, αλλά και τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τα σωματεία τους μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.

Οι 21 αθλητές που θα πάρουν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Αρβανίτη, είναι οι εξής: Παπαντωνόπουλος, Τσιγαρίδας, Τσαμουρίδης, Μαρκατάτος, Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Τερλέτσκι, Τσίλης, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Παπαβασίλης, Τζωρτζίνης, Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μπαλτατζής (Φίλιππος Βέροιας), Στεφανίτσης, Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ε. Παπάζογλου, Α. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Χουρσουντιάν (Άρης Νικαίας), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσοβο), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x