Χάντμπολ

Συνεχίζει στο EHF ο ΠΑΟΚ

Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης την Παρασκευή βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μουράτπασα για τον δεύτερο γύρο του ΕΗF Cup χάντμπολ γυναικών.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 24-24 με την τούρκικη Μουράτπασα στο «Φιλίππειο» της Βέροιας στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας χάντμπολ γυναικών και, σε συνδυασμό με την νίκη του 32-25 την Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο, πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στην επόμενη φάση, ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σερβίας, τη ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος τις 12-13 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στη Σερβία.


ΜΟΥΡΑΤΠΑΣΑ: Ακαλίν 2, Μπιτέκιν, Μπόζντογκαν 4, Μποζούρτ, Ντονκ, Ντούρντου, Γκράοβατς, Μπινμπόγκα 1, Κίλιτς 8, Σαρίκαγια 3, Σορμάζ 1, Τοπράκ 3, Τουρκιλμάζ 2

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 8, Καμποΐμ, Φερφόλια 3, Γκάτζιου 2, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Μεντεσίδου, Μούρνου 1, Νούσια, Νίκολιτς 2, Παναγιωτίδου 4, Σαμολαδά, Τσικνάκη, Βαφειάδου, Ζυγούρα 4

Δίλεπτα: 6-2, Πέναλτι: 1/5 – 6/7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x