Χάντμπολ

Δημοσιογράφος πέθανε στον τελικό του Champions League: Συγκινητική πρόταση του προπονητή των νικητών

Ένα τραγικό περιστατικό σημάδεψε τον τελικό Champions League του χάντμπολ. Ο προπονητής της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης ζήτησε να διακοπεί το ματς, παρότι η ομάδα του έχανε.

Τραγωδία σημειώθηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία, κατά τη διάρκεια του τελικού χάντμπολ ανάμεσα στο Μαγδεμβούργο και την Κιέλτσε.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Πάβελ Κότβιτσα, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, βυθίζοντας στη θλίψη το Lanxess Arena της Κολωνίας, όπου έγινε ο τελικός.

Το περιστατικό έγινε στο 47ο λεπτό και, όπως είναι φυσικό, το παιχνίδι σταμάτησε. Ο Κότβιτσα, που κατέρρευσε, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο χώρος καλύφθηκε με κουρτίνες.



Μεταξύ άλλων, τα φώτα τράβηξε και η συγκινητική αντίδραση του προπονητή της γερμανικής ομάδας. Παρότι το Μαγδεμβούργο βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο Μπένετ Βίεγκερτ ζήτησε να διακοπεί το παιχνίδι, λέγοντας στον αντίπαλο προπονητή πως υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα από τον τελικό. «Δεχόμαστε το αποτέλεσμα, είστε νικητές», είπε χαρακτηριστικά.

Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από μικρή διακοπή και το Μαγδεμβούργο επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης 21 χρόνια μετά την τελευταία φορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x