Χάντμπολ

Το Πανόραμα στο Final 4 του Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών

H AEΠ νίκησε την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 20-19 και πέρασε στο Final 4 του Κυπέλλου χάντμπολ .

Το Πανόραμα προκρίθηκε σήμερα (31/1) στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στο χάντμπολ. Η ΑΕΠ νίκησε 20-19 την ΑΕΣΧ Πυλαίας, σε αναμέτρηση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης που διεξήχθη στο κλειστό του Πανοράματος, και πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για την τελική φάση του θεσμού, όπου περιμένει ήδη η Αναγέννηση Άρτας.

Υπενθυμίζεται ότι το ηπειρωτικό συγκρότημα έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου, καθώς οι Ελπίδες Αμυνταίου αποχώρησαν εγγράφως από τον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή νίκη του Πανοράματος ήταν η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας, του οποίου η ΑΕΠ επικράτησε το περασμένο Σάββατο (27/1) στο κλειστό της Μίκρας με 30-29, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Α1 γυναικών.

Στο μεταξύ, η αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου με την -κάτοχο του τίτλου- Νέα Ιωνία στα Γιαννιτσά αναβλήθηκε, μετά από σχετικό αίτημα του ΟΦΝΙ, λόγω της αδυναμίας μετακίνησης της αθηναϊκής ομάδας, δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της απαγόρευσης από την Πολιτική Προστασία μετακίνησης βαρέων οχημάτων στον οδικό κόμβο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα για την προημιτελική φάση στο Κύπελλο χάντμπολ των γυναικών, καθώς και τα ζευγάρια του φάιναλ φορ έχουν ως εξής:

ΑΕΠ Πανόραμα-ΑΕΣΧ Πυλαίας 20-19
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Νέα Ιωνία Αναβλήθηκε
ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός 4/2

* Η Αναγέννηση Άρτας προκρίθηκε χωρίς αγώνα στο φάιναλ φορ.

Final 4 (9-10/3/2024)

1ος ημιτελικός:
ΠΑΟΚ ή Αθηναϊκός - ΑΕΠ Πανόραμα

2ος ημιτελικός:
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών ή Νέα Ιωνία - Αναγέννηση Άρτας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x