Ο Ρικάρντο Τριλίνι τόνισε πως η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθοριστική για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, θεωρεί σημαντικό το ότι σκόραραν στις φάσεις που έβγαλαν στο ανοιχτό γήπεδο κι εξήρε την ατμόσφαιρα, περιμένοντας ανάλογη και κόντρα στην Οχρίδα.
Αναλυτικά: «Σήμερα, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα τελευταία 20΄του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είχαμε ρυθμό στο σκοράρισμα σε αυτό το διάστημα, όμως η άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το ‘κλειδί’. Το ‘κλειδί’ ήταν η άμυνα και το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, στις κόντρες. Στην επίθεση, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, αφού ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός.
Θέλω να πω ότι λατρεύω αυτή την ατμόσφαιρα! Χρειαζόμαστε αυτή την ατμόσφαιρα, ειδικά στο επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι απέναντι στην Οχρίδα. Περιμένω τους φιλάθλους μας και τότε με όλη μου την καρδιά! Τους ευχαριστούμε πολύ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






