Χάντμπολ

Για το καλύτερο αποτέλεσμα στην Κροατία ο Ολυμπιακός

Στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις επιστρέφει η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:00 στην Κροατία την Τρογκίρ στην πρώτη «μάχη» των «32» του EHF European Cup.

Ο Ολυμπιακός θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην έδρα της Τοργκίρ στις 19:00, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του EHF European Cup χάντμπολ ανδρών ενόψει της ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου στην Ηλιούπολη.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Το δείξαμε και στην έδρα του Διομήδη, όπου είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Βέβαια, αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό συν το ταξίδι στην Κροατία. Πρόκειται για μια ομάδα από την κροατική σχολή. Σίγουρα, δεν είναι στο επίπεδο της Ζάγκρεμπ ή της Νέξε, αλλά έχει αρκετά καλούς παίκτες κι είναι μια δυνατή κροατική ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας με την ώθηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είναι ευρωπαϊκό ματς, ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, όμως θα δώσουμε το 100%. Θέλουμε πάντα να νικάμε, μόνο αυτό τον στόχο έχουμε πάντα. Πιστεύω στην ομάδα μας, στους παίκτες μου, θα τα δώσουν όλα».

Ο Πέτρος Κανδύλας συμπλήρωσε πως: «Έχουμε ξεκινήσει μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup μια καλή ομάδα, την Τρογκίρ από την Κροατία. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά κι έχουμε την ποιότητα σαν ρόστερ να κάνουμε το διπλό και το επόμενο Σάββατο στην Ηλιούπολη να πανηγυρίσουμε την πρόκριση με τον κόσμο μας μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x