Χάντμπολ

Τζούκιτς: «Μας μάτσαραν καλύτερα και στα δύο ματς»

Στην ανωτερότητα της Γκόρνικ και στα δύο ματς στάθηκε ο Ντράγκαν Τζούκιτς μετά την ήττα της ΑΕΚ από την πολωνική ομάδα στα Άνω Λιόσια.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς τόνισε πως η Γκόρνικ ματσαρε καλύτερα την ΑΕΚ και στα δύο μεταξύ τους ματς για την European League, αλλά οι εμφανίσεις των παικτών της Ένωσης και στα δύο παιχνίδια τον ανάγκασε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Γκόρνικ για τη νίκη. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και μας μάτσαρε καλύτερα και στα δυο παιχνίδια. Ήταν καλύτεροι κι εμείς "κυνηγήσαμε" στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί έπαιξε καλά, αλλά δεν είχε τη δύναμη στο τέλος να κάνει το κάτι παραπάνω να πάρει τη νίκη».

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής συμπλήρωσε πως: «Ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο κι εμείς ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, τους αιφνιδιάσαμε, περνώντας μπροστά στο σκορ, όμως η Γκόρνικ βρήκε την αυτοσυγκέντρωση και τη δύναμη στο τέλος να πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x