Χάντμπολ

Χατζηπαρασίδου: «Δείξαμε το ‘μέταλλο’ που έχουμε ως ομάδα»

Τη δουλειά που έκαναν όλη τη σεζόν για να φτάσουν στον τίτλο θεωρεί σημαντικότερο για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών από τον ΠΑΟΚ η Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Η αρχηγός της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, τόνισε πως ήταν δύσκολη η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, χαρακτήρισε «γλυκιά» την εμφάνιση στον τέταρτο τελικό, θεωρεί πως ήταν ανώτεροι ως ομάδα κι αποθέωσε τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Τίποτα δεν είναι εύκολο αν εμείς δεν το αποδείξουμε εντός γηπέδου. Δουλεύουμε ένα ολόκληρο χρόνο για αυτή τη στιγμή, φάνηκε το "μέταλλο" που έχει η ομάδα και κατακτήσαμε τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο μας.

Κάναμε πολλές καλές εμφανίσεις φέτος, αλλά η σημερινή ήταν η πιο "γλυκιά". Στη σειρά των τελικών η ομάδα έδειξε την ανωτερότητά της και ήρθε αυτό το τρόπαιο. Ο κόσμος μας είναι ο όγδοος παίκτης μας, δίνει τρελή ώθηση στην ομάδα, δίνει δύναμη κι ευχαριστούμε που ήταν κοντά μας σήμερα».

Από την πλευρά της, η Μάγδα Κεπεσίδου τόνισε πως: «Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά τη χρονιά, αλλά σίγουρα η ομάδα επηρεάστηκε από τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε. Θεωρώ ότι το "σπάσιμο" της έδρας μας στο πρώτο παιχνίδι έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ και όχι τόσο ο σημερινός αγώνας. Σήμερα δεν μας βγήκε τίποτα αν ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x