Χάντμπολ

Ζαραβίνας: «Είχαμε καλά διαστήματα σε άμυνα κι επίθεση»

Στην προσπάθεια της Εθνικής χάντμπολ ανδρών να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην πανίσχυρη Δανία στάθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως η Δανία έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν οι αναπληρωματικοί της Εθνικής χάντμπολ και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στην ίσως καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή, έδωσε το σύνθημα για το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Τσεχία τη Δευτέρα κι εξήρε τους Έλληνες φιλάθλους για την παρουσία τους και τη συσπείρωση που έδειξαν.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Καταφέραμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έχουμε αρκετά καλές περιόδους και στην άμυνα και την επίθεση. Επίσης, χρησιμοποιήσαμε περισσότερα παιδιά από τον πάγκο, οι οποίοι πραγματικά ήταν ακόμη καλύτεροι. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

Από την αρχή που ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζουμε κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο και ενδεχομένως απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Μπορούσαμε να έχουμε… μαζέψει λίγο περισσότερο το σκορ, αλλά πάντα είναι δύσκολο απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε σε τέτοιο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για το τελευταίο παιχνίδι για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τους Τσέχους.

Θέλω, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και ήταν άλλη μια φορά συγκλονιστικός και περισσότερος από το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένα από τα πράγματα που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα, να συσπειρώσει τον κόσμο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x