Χάντμπολ

Ζαραβίνας: «Το σκορ μεγάλωσε από λεπτομέρειες»

Στις λεπτομέρειες στάθηκε μετά την ήττα της Εθνικής χάντμπολ ανδρών από την πανίσχυρη Κροατία ο Γιώργος Ζαραβίνας μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Χαλκίδα.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής χάντμπολ έκαναν μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Κροατία και θεωρεί πως η διαφορά μεγάλωσε από τα τεχνικά λάθη που έγιναν στο τελευταίο δίλεπτο, άφησε «αιχμές» για τη διαιτησία και ζήτησε νίκη στην Ολλανδία για το καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο, ώστε να έρθει η πρόκριση στα τελικά του EURO.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Κροατία για τη νίκη, αλλά και στα δικά μας παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια από την οποία είμαι ευχαριστημένος. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες επέτρεψαν να "ανοίξει" το σκορ. Στο τελευταίο δίλεπτο θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς, αν αποφεύγαμε κάποια τεχνικά λάθη, θα μπορούσε να κλείσει η διαφορά στα 2-3 γκολ.

Θεωρώ ότι η Κροατία είχε μία παραπάνω προστασία από τους διαιτητές, ίσως και φυσιολογικά σαν υπερδύναμη που είναι. Δεν κοιτάμε τους άλλους ομίλους, εμείς θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Αφήνουμε πίσω το ματς, θα το αναλύσουμε και θα πάμε στην Ολλανδία για να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x