Χάντμπολ

Ζαραβίνας: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά για τέτοιο επίπεδο»

Την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις της Εθνικής χάντμπολ ανδρών στο πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας της εξέφρασε ο Γιώργος Ζαραβίνας μετά την ήττα από την Τσεχία.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως με την ήττα από την Τσεχία κλείνει ένας κύκλος για την Εθνική χάντμπολ ανδρών, ευχαρίστησε τους Έλληνες που ακολούθησαν την ομάδα στο Μόναχο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εξήρε την άμυνα της Τσεχίας και θεωρεί πως η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι κριτήριο κι ευκαιρία για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για αυτή την προσπάθεια. Ουσιαστικά, κλείνει ένας πρώτος κύκλος από τότε που ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε, καταφέρνοντας να φτάσουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ταξίδεψαν εδώ για να υποστηρίξουν την Εθνική ομάδα, οι οποίοι από την αρχή αυτής της προσπάθειας όλο και πληθαίνουν κι είναι μαζί μας στις χαρές και τις λύπες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σαν συμπέρασμα μετά τα τρία παιχνίδια, είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε πολύ περισσότερη δουλειά, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Σήμερα, παίζαμε με μια ομάδα που, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, ήταν πολύ δυνατή, δυσκολεύοντας ακόμη και πολύ καλύτερες ομάδες από εμάς.

Πρέπει να αναλύσουμε τα παιχνίδια κι ομαδικά, αλλά και ατομικά για το τι μπορεί και τι έκανε σωστά ο καθένας μας. Οι αγώνες αυτού του τουρνουά, που είναι του υψηλότερου επιπέδου κι εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε, πρέπει να είναι το κριτήριο για τις επόμενες κινήσεις μας, να είναι ο οδηγός μας και να αποκομίσουμε χρήσιμα συμπεράσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x