Γενικά

Η αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας

Αναχώρησε την Τρίτη για το Ρατσίτσε της Τσεχίας, ώστε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 18-25 Σεπτεμβρίου, η Εθνική ομάδα κωπηλασίας με εννιά αθλητές και έξι συνολικά πληρώματα.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας της Τσεχίας, την τελευταία μεγάλη διοργάνωση του 2023 στο άθλημα, θα αγωνιστούν ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο και «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης, Στέφανος Ντούσκος, που θα πάρει μέρος στο βαρύ σκιφ, ο «χρυσός» πρωταθλητής Ευρώπης στο σκιφ ελ. Βαρών, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα, Ζωή Φίτσιου, όπως και οι Μιλένα Κοντού («χρυσή» στο Ευρωπαϊκό Κ23) με την Ευαγγελία Αναστασιάδου («χρυσή» στο Παγκόσμιο Κ23, «ασημένια» στο Ευρωπαϊκό γυναικών και «ασημένια» στο Ευρωπαϊκό Κ23).


Αναλυτικά, οι ελληνικές συμμετοχές:

Σκιφ (α): Στέφανος Ντούσκος
Σκιφ ελ βαρών (α): Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Σκιφ ελ βαρών (γ): Ζωή Φίτσιου
Διπλό σκιφ ελ βαρών (γ): Μιλένα Κοντού-Ευαγγελία Αναστασιάδου
Διπλό σκιφ (α):Γιάννης Καλανδαρίδης-Θανάσης Παλαιοπάνος
Διπλό σκιφ (γ): Ευαγγελία Φράγκου-Στέλλα Νάτσιουλα


Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος, Τζιάνι Ποστιλιόνε, οι ομοσπονδιακοί, Δ. Πέτρου, Γ. Τσαλούχος, Ν.Ματσιούλις, η φυσικοθεραπεύτρια, Ιωάννα Φούκα, και ο γιατρός της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννης Χριστογιάννης. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Βράμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x