Στίβος

Με Ταμπέρι, Τζέικομπς η Ιταλία στο Ευρωπαϊκό στίβου της Ρώμης

Οι Τζιανμάρκο Ταμπέρι και Μαρσέλ Τζέικομπς αποτελούν τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ιταλίας για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που θα φιλοξενήσει στη Ρώμη, 7-12 Ιουνίου.

Με τους Τζιανμάρκο Ταμπέρι και Μαρσέλ Τζέικομπς πρωτίστως θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει η Ιταλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, 7-12/6. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα κι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο ύψος στο Τόκιο αποτελούν τα μεγάλα αστέρια των γειτόνων μας στη διοργάνωση που φιλοξενούν στο «Ολίμπικο» κι αναμένεται να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματά τους.

Σημαντικά ονόματα της αποστολής είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 10.000 μέτρα στο Βερολίνο, Γεμανερμπεχάν Κρίπα, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στα 20 χιλιόμετρα βάδην, Αντονέλα Παλμισάνο, οι μεταλλιούχοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης τον περασνένο Μάρτιο, Λεονάρντο Φάμπρι στη σφαιροβολία, Ματία Φουρλάνι στο μήκος, Λορέντζο Σιμονέλι στα 60 μέτρα με εμπόδια (στη Ρώμη θα αγωνιστεί στα 110 μέτρα με εμπόδια), Ζέιν Ουέιρ στη σφαιροβολία, Ζάιναλ Ντόσο στα 60 μέτρα (100 μέτρα στην ιταλική πρωτεύουσα) και Λαρίσα Ιαπικίνο στο μήκος.




Αναλυτικά, η αποστολή:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x