Γενικά

Η αποστολή της Εθνικής πινγκ πονγκ γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς για έναν υψηλό στόχο.

Οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών μπαίνουν στο τελευταίο δεκαήμερο προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομαδικού. Οι αγώνες είχαν πολλές αναβολές, λόγω της πανδημίας, ακόμα και σήμερα έχουν ανατροπές σε σύστημα διεξαγωγής, κληρώσεις κ.α., ωστόσο η ETTU είναι έτοιμη να διεξάγει στο Βελιγράδι της Σερβίας τα γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας, 27-29 Αυγούστου.

Εκεί θα βρεθεί και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της Ρουμανίας (Κλουζ Ναπόκα από 28 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021) με τις: Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Καρύτσα.
Θα σχηματιστούν τέσσερα γκρουπ και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι διεθνείς μας συνεχίζουν τις προπονήσεις τους ως φιλοξενούμενες για λίγο διάστημα στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Άρη Νικαίας. Το αρνητικό είναι ότι δεν γνωρίζουν για ποιους αντιπάλους προετοιμάζονται… Οι κληρώσεις για τις κατηγορίες των προκριματικών έχουν γίνει από τον Νοέμβριο του 2019, αλλά ο κορωνοϊός τα άλλαξε σχεδόν όλα.

Η Εθνική γυναικών είχε κληρωθεί με τη Σλοβενία και την Εσθονία, στην πορεία προστέθηκε στον όμιλό της και η Ιρλανδία, επίσης σε μία εξέλιξη που προκάλεσαν οι αναβολές από την πανδημία, όμως αυτήν τη στιγμή δεν ισχύει τίποτα. Κάποιες εθνικές ομάδες ειδοποίησαν ότι δεν θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι και, όπως αναφέρει και η προκήρυξη των αγώνων, στις γυναίκες θα πραγματοποιηθεί επιτόπου νέα κλήρωση στις 25 του μήνα.

Αυτή είναι και η ημερομηνία, που θα πάει στη σερβική πρωτεύουσα η ελληνική αποστολή.

Επιδιαιτήτρια των αγώνων στο Βελιγράδι είναι η Θεσσαλονικά Μαρία Τσίπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x