Στίβος

Μέσα οι Φουρλάνι, Ιαπιτσίνο, εκτός Ταμπέρι, Τζέικομπς στην Ιταλία για το Παγκόσμιο κλειστού στίβου

Με δύο σημαντικές παρουσίες και ισάριθμες απουσίες θα αγωνιστεί η Ιταλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, 1-3 Μαρτίου.

Με τον Ματία Φουρλάνι στην αποστολή θα συμμετάσχει η Ιταλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, 1-3 Μαρτίου. Ο κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στον κόσμο στο μήκος θα αποτελέσει έναν σημαντικό αντίπαλο του Μίλτου Τεντόγλου στην προσπάθεια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη σκωτσέζικη πρωτεύουσα, έχοντας «πετάξει» ήδη στα 8,34.

Στην αποστολή βρίσκεται κι η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών το 2022, Λαρίσα Ιαπιτσίνο.

Εκτός αποστολής έμειναν ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα και παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στα 60 μέτρα, Μαρσέλ Τζέικομπς, κι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος στον ανοιχτό, Τζιανμάρκο Ταμπέρι.



Σημαντικά ονόματα για τους γέιτονες είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης στη σφαιροβολία στον ανοιχτό, Τζον Γουίαρ, κι η «αργυρή» πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 60 μέτρα, Σαμουέλα Τσεκαρέλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x