Μαχητικά Αθλήματα

Η δράση τώρα αρχίζει!

Το κλειστό του ΟΑΚΑ άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί το Κ-1! Χατζηχρόνογλου, Εξακουστίδης, Καρούσος και Σουμπάκας οι νικητές στα pre-games. Σε λίγο μπαίνει στην μάχη ο Ζαμπίδης.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί το Κ-1! Μικροί-μεγάλοι προσπάθησαν για το καλύτερο στα pre-games που άνοιξαν την κάρτα αγώνων της διοργάνωσης, με τους Χατζηχρόνογλου, Εξακουστίδη, Καρούσο και Σουμπάκα να παίρνουν τη νίκη στα τέσσερα πρώτα ζευγάρια. Ακολουθούν τα superfights και σε λίγη ώρα μπαίνει στην μάχη ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην οκτάδα του τουρνουά.

Η δράση ξεκίνησε με τους «βενιαμίν» της διοργάνωσης. Ο 14χρονος Ευάγγελος Σουμπάκας νίκησε -τον κατά έναν χρόνο μικρότερό του- Boby Ivanof με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Δεν μετράει τόσο το αποτέλεσμα, όσο ότι η εικόνα των δύο πιτσιρικάδων στην κορυφαία διοργάνωση, θα κάνει τον γύρο του κόσμου. Εμπειρία ζωής και για τους δύο.

Ο Αλέξης Σύρος μπορεί να μην κατάφερε να δώσει το «παρών», αλλά ο αντικαταστάτης του έβγαλε ασπροπρόσωπους τους «Fighters». Στη θέση του βρέθηκε ο Θανάσης Καρούσος και παρόλο που χρειάστηκε να ανέβει κατηγορία για να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Κουνοπίδη, πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Σειρά για την κόντρα του Σταύρου Εξακουστίδη με τον Διονύση Γκίκα. O “Nirvana” δεν μπήκε… φουριόζος, όπως το συνηθίζει, ωστόσο ήταν το φαβορί και αυτό επιβεβαιώθηκε συνολικά στους τρεις γύρους.

Φινάλε στα pre-games με τον αγώνα του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου κόντρα στoν Νικόλα Κελέκη. Μίλησε η εμπειρία του “Professor”, απέναντι στον ανεβασμένο Κελέκη μετά την εμπειρία της Αυστραλίας.

Pre-Games:

50κ.Ευάγγελος Σουμπάκας vs Boby Ivanof - 3X2’
Νικητής: Σουμπάκας με ομόφωνη απόφαση των κριτών

70κ. Γιώργος Κουνοπίδης vs Θανάσης Καρούσος - 3X3’
Νικητής: Καρούσος με ομόφωνη απόφαση των κριτών

69κ. Διονύσης Γκίκας vs Σταύρος Εξακουστίδης - 3X3’
Νικητής: Εξακουστίδης με ομόφωνη απόφαση των κριτών

81κ. Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου vs Νίκος Κελέκης - 3X3’
Νικητής: Χατζηχρόνογλου με ομόφωνη απόφαση των κριτών

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x