Γενικά

Η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Ανακοινώθηκε το Σάββατο η ελληνική αποστολή που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Ρίμινι, 24-28 Απριλίου.

Η ΕΓΟ ανακοίνωσε το Σάββατο την αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ρίμινι, 24-28 του μήνα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το αποτελούν οι: Λευτέρης Πετρούνιας, Αλκίνοος Γραικός, Νίκος Ηλιόπουλος, Απόστολος Κανέλλος, Αντώνης Τανταλίδης και Χρήστος Τσιγγελίδης, ενώ στους εφήβους οι Σεραφείμ Εμινίδης, Βασίλης Προβιάς, Μανώλης Στουπάκης, Φώτης Τσολακίδης και Νίκος Τσούλος.

Τους Έλληνες πρωταθλητές συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, Βασίλης Τσολακίδης, Γιάννης Ζαχαριάδης, οι διεθνείς κριτές Λευτέρης Μπουτάκης, Θεόδωρος Μπουτάκης, η φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς, κι ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κι υπεύθυνος του αθλήματος, Αβραάμ Σαπρανίδης, ως αρχηγός αποστολής.

Ο Πετρούνιας θα αγωνιστεί αποκλειστικά στους κρίκους. Σε τέσσερα όργανα έχει δηλωθεί να συμμετάσχει ο Ηλιόπουλος, σε πέντε ο Κανέλλος, ενώ μόνο στους κρίκους θα πάρει μέρος κι ο Τσιγγελίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x