Γενικά

Η κλήρωση για τον Γκιώνη στο Singapore Smash πινγκ πονγκ

Στο Singapore Smash, ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του πινγκ πονγκ για να διεκδικήσει μία καλή συγκομιδή στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Singapore Smash 2024, ένα ακόμα event της World Table Tennis για άνδρες και γυναίκες με υψηλές θέσεις στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης, η αρχή γίνεται την Πέμπτη, όμως ο Γκιώνης θα μπει στα τραπέζια την Παρασκευή. Βρέθηκε στη μέση του προκριματικού ταμπλό και στους «64» κληρώθηκε με τον Αυστριακό πρώην πρωταθλητή Ευρώπης του ομαδικού και του διπλού ανδρών, Ντάνιελ Χάμπεσον, νούμερο 7 των προκριματικών. Ο αγώνας ορίστηκε για τις 08:00 ώρα Ελλάδας.

Στην ενότητα Head To Head αναφέρεται ότι σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές ο Γκιώνης με τον Χάμπεσον. Ο τοπ αμυντικός εμφανίζει 3 νίκες και 1 ήττα, απλά είχε χάσει το τελευταίο ματς, αυτό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 (με 4-2 σετ στους «16»).

Αν ο πρωταθλητής μας πάρει τη νίκη απέναντι στον Χάμπεσον τότε στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα συναντήσει τον νικητή από τον αγώνα Λούμπομιρ Γιάνκαρικ (Τσεχία)-Ρόμπερτ Γκάρντος (Αυστρία).

Κοντά του και σε αυτή τη δύσκολη αποστολή θα έχει τον εθνικό ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Βατσακλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x