Γενικά

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europe Cup πινγκ πονγκ

Οι κληρώσεις για το στάδιο 2 Champions League και Europe Cup πινγκ πονγκ της φετινής περιόδου σε άνδρες και γυναίκες διεξήχθησαν το Σάββατο στην Κλουζ Ναπόκα στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού U21.

Η κλήρωση του Σαββάτου για το στάδιο 2 του Champions League και του Europe Cup επιτραπέζιας αντισφαίρισης της φετινής περιόδου σε άνδρες και γυναίκες αφορούσε σε μεγάλο βαθμό και την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Πρώτα από όλα, γιατί έμαθε τους αντιπάλους του στο Europe Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, απευθείας στη δεύτερη φάση του Champions League ανδρών βρίσκονται η πολωνική Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη και η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου και είδαν τους ομίλους τους να συμπληρώνονται μετά από το στάδιο 1 της διοργάνωσης.

Στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών, έμαθε αντιπάλους η Λινζ Φρόσμπεργκ 1, όπου ανήκει η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, όπως έμαθε τον νέο της όμιλο στο Europe Cup και η δεύτερη ομάδα του ίδιου σωματείου, η οποία πρόσφατα είχε πάρει την πρόκριση από το στάδιο 1 με τη συνδρομή της Χρυσής Φωτιάδου.

Στο Europe Cup γυναικών, ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στο τέταρτο γκρουπ. Έχει αντιπάλους την ιταλική Νορμπέλο (επικεφαλής) και την ισπανική Λέκα Ένεα. Η LZ Λιντς Φρόσμπεργκ της Φωτιάδου τέθηκε επικεφαλής στο δεύτερο γκρουπ. Έχει αντιπάλους την ουγγρική Μπουντάορσι και την ισπανική Ρέους Μιρό.

Σημειωτέον, ότι με τη Ρέους έχει και φέτος συνεργασία η Κατερίνα Τόλιου, αλλά στην Ευρώπη αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό.

Στο Champions League ανδρών σχηματίστηκαν στη δεύτερη φάση τέσσερα γκρουπ των τριών ομάδων. Η Μπογκόρια και η Ενεμπόν γνώριζαν από καιρό ότι είναι στο πρώτο και το δεύτερο γκρουπ αντίστοιχα, απλά μετά από την ολοκλήρωση του σταδίου 1 έμαθαν και τη δεύτερη αντίπαλό τους. Η Μπογκόρια του Γκιώνη, που έχει αρχίσει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα Πολωνίας χωρίς να έχει ακόμα στη διάθεσή της τον προερχόμενο από τραυματισμό κορυφαίο αμυντικό, θ’ αντιμετωπίσει τη γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ (επικεφαλής) και την τσέχικη Οστρόφ.

Η Ενεμπόν, στις καινούργιες εγκαταστάσεις της οποίας προπονείται τον τελευταίο καιρό ο Σγουρόπουλος, τέθηκε επικεφαλής στο δεύτερο γκρουπ και τίθεται αντιμέτωπη με την αυστριακή SPG Βελς και τη γερμανική Μιλχάουζεν.

Στο Champions League γυναικών, τέλος, η Λινζ AG Φρόσμπεργκ, που έχει και στο ευρωπαϊκό ρόστερ της την Παπαδημητρίου, ήταν απευθείας στο στάδιο 2. Είναι πρώτο φαβορί στο τέταρτο γκρουπ και θα συναντήσει τη γαλλική Σεν Κουεντέν και την τσέχικη Μοράφσκι Κρουμλόφ.

Θυμίζουμε ότι από την Ελλάδα έχουν, επίσης, δηλώσει συμμετοχή φέτος στην Ευρώπη η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού και η γυναικεία του ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας. Θα μετάσχουν στο Europe Trophy, όπου ακόμα δεν έχουν γίνει οι κληρώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x