Γενικά

Η Νάπολη Πατρών σε αναγκάζει να μάθεις beach soccer

. Στο Euro Winners’ Cup 2022 (3-12/6, Ναζαρέ, Πορτογαλία), όπου μέρος θα λάβει όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις ομάδες από την Ελλάδα.

Τώρα που τελείωσε το ποδόσφαιρο πάμε παραλία για beach soccer. Ποιοι είναι οι κανόνες; Ποιοι συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση που ξεκινά στης 3 Ιουνίου; Ποια είναι αυτή η Νάπολη Πατρών που ακούμε συνέχεια και θέλει να διαδώσει το άθλημα; Πως θα το καταφέρει και τι πρεσβεύει ως σύλλογος; Μια ιστορία που αξίζει να μάθεις.

Η κατάκτηση του Champions League  από τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν. Από εδώ και πέρα  όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της γης πέφτουν σε χειμερία νάρκη, τουλάχιστον μέχρι τους πρώτους προκριματικούς γύρους. Η ζέστη και τα κουνούπια αντέχονται το καλοκαίρι, ημέρα χωρίς ποδόσφαιρο δύσκολα.

Υπάρχει, όμως, ένα άθλημα που χρόνο με το χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές, ένα άθλημα που συνδυάζει το βασιλιά των σπορ με την αγαπημένη μας καλοκαιρινή συνήθεια, την παραλία. Το beach soccer. Μιας και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις τελείωσαν ας μεταφερθούμε σε αυτές που λαμβάνουν χώρα στην άμμο. Στο Euro Winners’ Cup 2022 (3-12/6, Ναζαρέ, Πορτογαλία ) όπου μέρος θα λάβει όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις ομάδες από την Ελλάδα. Πρόκειται για  τον Άτλαντα  Αθηνών που είναι και ο τελευταίος πρωταθλητής στην προ κόβιντ εποχή, την Κεφαλληνία και τη Νάπολη Πατρών. Όλες τους εξίσου ξεχωριστές και με στόχο την διάκριση.

• Μια παρέα από την Πάτρα κάνει τα πάντα για να τη γνωρίσεις, κάνε το λοιπόν.

Υπάρχει μια παρέα με παιδιά από την Πάτρα, η οποία δεν έχει ταλέντο στο τραγούδι όπως το γνωστό συγκρότημα. Έχει ταλέντο στο χορό στην άμμο. Έχει κάνει εξοχικό της το Ναζαρέ που βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό και πάει εκεί για 6η  συνεχόμενη χρονιά με στόχο να διαδώσει το άθλημα στη χώρα μας. Είναι η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που έλαβε συμμετοχή στις δυο τελευταίες διοργανώσεις, αυτές του 2020 και 2021. Η κλήρωση της έφερε στον διάβα  της για τον Α’ όμιλο την Σλοβακική Βιόν Ζλατέ Μοράβτσε και τις Πορτογαλικές Αλφαρίμ και Μπελενένσες .Οι γαλάζιοι της Πάτρας πρεσβεύουν κάποια ιδανικά. Μότο της το «Φτάσε όπου δεν μπορείς».

Η Νάπολη Πατρών σε αναγκάζει να μάθεις beach soccer

Οι Παρτενοπέι της Πάτρας  θέλουν να βάλουν το beach soccer για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Όχι μόνο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα που ήδη είναι ευρέως γνωστοί αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. Η παρουσία τους έγινε αισθητή από τη δημιουργία τους, αφού στην πρώτη τους χρονιά κατέκτησαν το εθνικό κύπελλο.  Η ομάδα έχει εδραιωθεί για τα καλά στις πρώτες 20 θέσεις του ranking της Ευρώπης και ποιο συγκεκριμένα στην 18η, ενώ η παγκόσμια κατάταξη της είναι η 28η, μεγαλύτερες στην ιστορία για σύλλογο από το κράτος μας.

Η Νάπολη Πατρών σε αναγκάζει να μάθεις beach soccer

Το 2019 έφτιαξε το δικό της γήπεδο με χρηματοδότηση που έλαβε από το ΠΕΑΚ Πάτρας και προσωπική εργασία από τους ίδιους της αθλητές.

Μαζί με το γήπεδο ήρθαν και οι ακαδημίες με εκατοντάδες παιδιά να δοκιμάζονται. Ήδη  τον προσεχή  Ιούλιο η Κ18 και Κ16 του συλλόγου θα λάβουν μέρος στο Madjer Youth Cup στο Figueira da Foz της Πορτογαλίας. Τουρνουά που πήρε το όνομα του από τον καλύτερο παίχτη, τον Πορτογάλο Joao Victor Saraiva ή όπως είναι γνωστός  Madjer. Μα πάνω από όλα ήρθε το διεθνές τουρνουά «Σπύρος Αβράμης» που πήρε το όνομα του στη μνήμη του φίλου, συναθλητή και εκ των ιδρυτών  της ομάδας.  Μέρος λαμβάνουν γνωστοί σύλλογοι όπως η τελευταία πρωταθλήτρια Μαρσέιγ, που έχει στείλει ήδη ευχές στην Νάπολη για καλή πορεία στην Πορτογαλία, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο και την συμμετοχή της στο 3ο Spyros Avramis International Beach Soccer Cup, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα τον Οκτώβριο. Επίσης οι «γαλάζιοι» θα ταξιδέψουν στην Κατάνια  για το World Winners’ Cup (13-19/9) , για δεύτερη συνεχή χρονιά όντας η μοναδική ομάδα της χώρας μας που έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Διασυλλογικό Κύπελλο.

Η Νάπολη Πατρών σε αναγκάζει να μάθεις beach soccer

Η Νάπολη Πατρών σε αναγκάζει να μάθεις beach soccer

Ας αφήσουμε όμως τους πρωταγωνιστές να μιλήσουν. Εκ των ιδρυτών της Νάπολη Πατρών, Βασίλης Παπαζαφείρης και Γιώργος Γεωργιόπουλος, μαζί με τον Ισπανό τερματοφύλακα Alfredo Pareja εξομολογούνται τι σημαίνει για αυτούς η ομάδα και αναλύουν τους στόχους της.

• Βασίλης Παπαζαφείρης: «Θέλουμε το άθλημα να διαδοθεί σε όλη την χώρα και να είμαστε εμείς η αιτία. Θα φέρουμε διοργάνωση στην Πάτρα».

Ο Βασίλης Παπαζαφείρης ζει κει αναπνέει για τη Νάπολη Πατρών. Είναι λογιστής στο επάγγελμα. Για αυτόν «ελεύθερος χρόνος» είναι όταν πάει  όπως όλος ο κόσμος στη δουλειά για να καλύψει τις βιοποριστικές του ανάγκες, μιας και την υπόλοιπη μέρα ασχολείται αποκλειστικά  με την ομάδα. Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε στον ώμο και δύο χειρουργεία, έχει επανέλθει πλήρως και αποτελεί τον παίχτη-προπονητή του συλλόγου. Όπως και όλα τα παιδιά αφήνει τη δουλειά του για να ταξιδέψει στις διοργανώσεις που συμμετέχει η Νάπολη, μιας και το άθλημα για εμάς  παραμένει ερασιτεχνικό σε αντίθεση με άλλες χώρες. Όπως τόνισε «Δουλεύουμε  για να χαλάμε χρήματα και για την ομάδα. Όταν αποφασίσαμε να φτιάξουμε το σύλλογο, δεν γνωρίζαμε τίποτα για το άθλημα. Μας άρεσε τόσο πολύ η ιδέα που δεν σκεφτήκαμε στιγμή τις δυσκολίες. Τώρα είμαστε ένα τμήμα beach soccer αμιγώς, σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Είμαστε η ομάδα από την Ελλάδα που συμμετέχει συνεχόμενα στις σπουδαιότερες διοργανώσεις. Εκεί που λαμβάνουν μέρος οι καλύτερες του κόσμου. Συνεχίζουμε να κάνουμε ότι κάνουμε χάρη  στον Σπύρο. Παίζουμε για αυτόν και θα φτάσουμε όπου δεν μπορούμε. Μας δίνει ώθηση από εκεί πάνω. Κάθε νέο παιδί μαθαίνει κατευθείαν τι πρεσβεύει η ομάδα. Το 2019 ήταν σπουδαία χρονιά. Πρώτα από όλα λόγω της δημιουργίας  του γηπέδου μας. Εμείς οι ίδιοι ρίχναμε την άμμο και οδηγούσαμε την μπουλντόζα για να φτιάξουμε το στολίδι μας. Τότε αποφασίσαμε πως θέλουμε και ακαδημίες. Τις πρώτες μέρες ήρθαν 120 παιδιά από όλη την Πάτρα. Στο  πρώτο τουρνουά Σπύρος Αβράμης που για κακή μας τύχη πήρε το  όνομα του, είχαμε παρουσία τουλάχιστον 450 άτομα. Αποτελούσε και ιδέα του Σπύρου αυτό το τουρνουά και έπρεπε να την υλοποιήσουμε. Τώρα έρχονται κάθε χρόνο στην πόλη μας κάποιες εκ των κορυφαίων ομάδων και στόχος μας είναι να φέρουμε στην Πάτρα ολόκληρη διοργάνωση. Θα το καταφέρουμε και αυτό. Στο Ναζαρέ και στην Αλάνια δεν θα είμαστε κομπάρσοι. Δεν ταξιδεύουμε για την εμπειρία. Θέλουμε το άθλημα να διαδοθεί σε όλη την χώρα και να είμαστε εμείς η αιτία».

• Γιώργος Γεωργικόπουλος: «Με πολύ ατομική δουλειά φτιάξαμε το γήπεδο, ενώ τρέξαμε και για την δημιουργία Ακαδημίας. Θέλω το πρωτάθλημα όσο τίποτε άλλο».

Ο Γιώργος Γεωργικόπουλος ανήκει στους συνιδρυτές. Στο επάγγελμα είναι αγρότης και είναι περήφανος για αυτό. Ξυπνάει καθημερινά στις 5:30 πμ,  για να φροντίσει τις ελιές και τα αμπέλια του. Σε συνέντευξη από καρδιάς εξομολογείται « Εγώ στην αρχή δεν ήμουν θετικός στην δημιουργία της ομάδας. Γρήγορα όμως κάμφθηκαν οι οποίες αντιρρήσεις μου. Θυμάμαι πόσο αστεία προέκυψε το όνομα μας. Μας παίρνει τηλέφωνο η δικηγόρος και μας λέει πως σε 5 λεπτά πρέπει να έχουμε ονομασία. Δυο παιδιά έμεναν στην Νεάπολη , συνοικία  της Πάτρας. Ο Παπαζαφείρης έχει τρέλα την Νάπολη της Ιταλίας. Ήρθε μόνο του… Όλοι γνωρίζουν για τον Σπύρο Αβράμη και την σημασία του για εμάς. Ήταν από τους καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα. Λάμβανε πάντα τις αποφάσεις κάτω από απόλυτη ηρεμία, όταν εμάς, μας έπιανε πανικός. Τα ταξίδια είναι αυτά που μας έφεραν ακόμα πιο κοντά. Θυμάμαι πέρσι χάσαμε τις βαλίτσες μας στο αεροδρόμιο. Πήραμε την πρεσβεία τηλέφωνο να δούμε τι θα γίνει και μας τις έστειλαν μια μέρα μετά. Πηγαίναμε παντού με τα ίδια ρούχα».

Όσον αφορά το project της ομάδας αλλά και τους ατομικούς και ομαδικούς  στόχους αναφέρει «Πλέον είμαστε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Την χρονιά του κόβιντ υποφέραμε. Βάζουμε συχνά όλοι  λεφτά από τις τσέπες μας. Ευτυχώς η τοπική κοινωνία μας αγαπά και μας βοηθά. Με πολύ ατομική δουλειά φτιάξαμε το γήπεδο ενώ τρέξαμε και για την δημιουργία Ακαδημίας. Μεγαλώνουμε , δεν είμαστε εγωιστές. Αυτά τα νέα παιδιά είναι η επόμενη μέρα της Νάπολη. Η Πάτρα έχει πολύ ταλέντο. Τώρα προέχει μια καλή πορεία στην Πορτογαλία. Μετά το πρωτάθλημα. Αυτό το θέλω όσο τίποτε άλλο.

• Alfredo Pareja: «Θυμάμαι τότε που είδα τα αγόρια πριν από μερικά χρόνια στο Eurowinners. Απολάμβαναν το παιχνίδι και έπαιζαν για τον φίλο τους τον Σπύρο».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας Alfredo Pareja θα βοηθήσει για τρίτη χρονιά την Νάπολη « να φτάσει όπου δεν μπορεί». Το βιογραφικό του κάθε άλλο παρά φτωχό το λες αφού έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων σε Βαλένθια, Λεβάντε, Σετούμπαλ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο στην χώρα του. Ζει στην Σουέκα που φημίζεται για τις παραλίες της, μια μικρή πολύ κοντά στη Βαλένθια. Ως φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά και την κατάκτηση του 14ου Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζει ποδόσφαιρο όλη του τη ζωή. Χαρακτηριστικά αναφέρει «Ξεκίνησα να παίζω beach soccer πριν από περίπου 13 χρόνια. Έκαναν ένα ερασιτεχνικό τουρνουά στη Βαλένθια και πήγαμε με κάτι φίλους. Είχαμε πολύ δυνατά πρωταθλήματα στην Ισπανία και σιγά σιγά έγινα επαγγελματίας. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην άμμο, ερωτεύτηκα αυτό το άθλημα. Μου αρέσει να σκοράρω. Εξίσου σημαντικό είναι και μια γρήγορη πάσα με τα χέρια για να βγάλεις την ομάδα στην αντεπίθεση».

Ο Ισπανός πορτιέρε έχει περάσει δύσκολα στην ζωή του, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. «Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που με πήγε στο χειρουργείο 3 φορές. Οι γιατροί δεν ήταν πολύ αισιόδοξοι και μάλιστα είπαν ότι δεν θα μπορέσω να κάνω άλλα αθλήματα επαφής στη ζωή μου. Όλα αυτά συνέβησαν ακριβώς την εποχή που κλήθηκα στην  εθνική, ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ευτυχώς χάρη  στην υποστήριξη της συζύγου μου, κατάφερα να αναρρώσω. Οι γιατροί μου συνέστησαν να σταματήσω, αλλά δεν ήταν στα σχέδιά μου. Τελικά και μετά από 2 χρόνια αποκατάστασης  μπόρεσα να απολαύσω ξανά αυτό που αγαπάω .Τώρα νιώθω πλέον δυνατός».

Όσον αφορά τους «αδερφούς  του» από την Πελοπόννησο δήλωσε. «Θυμάμαι τότε που  είδα τα αγόρια πριν από μερικά χρόνια στο Eurowinners.  Απολάμβαναν το παιχνίδι και έπαιζαν για τον φίλο τους τον Σπύρο. Τα παιδιά μιλούν όλη την ώρα για αυτόν. Είναι η δύναμή τους. Θα ήθελα να τον γνωρίσω, ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή τους. Την επόμενη χρονιά επικοινώνησαν μαζί μου για να γίνω  μέλος της ομάδας.  Τότε αγωνιζόμουν στην Τουρκία αλλά ήξερα που θα βρίσκομαι του χρόνου. Είναι η οικογένειά μου από την Πάτρα. Θέλω να επισκεφτώ την Ελλάδα σύντομα».

ΡΟΣΤΕΡ ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ
1)ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2)ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
3)ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
4)ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
5)ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
6)ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
7)ALFREDO PAREJA (SPAIN)
8)ΘΩΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
9)ΧΑΧΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
10)ΜΠΟΥΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
11)ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12)ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
13)ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
14)WALLED BESHIR (U.A.E)
15)TAKUMI UESATO(JAPAN)
16)JOSE YAMAUCHI (JAPAN)

  • ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


  • ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ BEACH SOCCER

    • ΑΓΩΝΑΣ 36 ΛΕΠΤΩΝ, 3 ΠΕΡΙΟΔΟΙ (12 ΛΕΠΤΑ Η ΜΙΑ) ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ TIME OUT
    • ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ 9 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΓΙΑ 4΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΑ 4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ
    • ΦΑΟΥΛ: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΧΩΝΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
    • ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ 4’’ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
    • ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Η ΜΠΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ
    • ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    • ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΦΟΡΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ
    • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΩΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
    • Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΑΙΚΤΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ 2 ΛΕΠΤΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ
    • ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ 3ΛΕΠΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ.
    • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3Β, ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2Β, ΠΕΝΑΛΤΙ 1Β
    ΑΛΛΑΓΕΣ 2021
    • Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ 4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ
    • Η ΜΠΑΛΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 9 ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

    Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    Σχετικά βίντεο

    close menu
    x