Στίβος

Η προκήρυξη και τα διαδικαστικά για το Πανελλήνιο κλειστού στίβου στο ΣΕΦ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα διεξαχθεί 17-18 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ και θα αποτελέσει κριτήριο για τη συμμετοχή κάποιων αθλητών στο Παγκόσμιο κλειστού της Γλασκώβης, 1-3 Μαρτίου.

Οι φίλοι του στίβου θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να βρεθούν στις εξέδρες του ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν 17-18/2 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα δώσει το δικαίωμα σε αθλητές όλων των ηλικιών να διεκδικήσουν επιδόσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στις κορυφαίες διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ, θα υπάρξει αριθμητική συμμετοχή στους προκριματικούς γύρους κι η κατάταξη θα προκύψει πρώτα από αθλητές που έχουν επιτύχει τα όρια συμμετοχής, στη συνέχεια από αθλητές με εισήγηση της ΕΥΑ και τέλος από τους αθλητές που έχουν δηλωθεί από τους συλλόγους τους να συμμετάσχουν.


Αναλυτικά, θα ισχύσουν τα εξής:

Αγωνίσματα δρόμων προβλεπόμενος αριθμός τελικών σειρών και αθλητών
1.500μ./3.000μ. 2 τελικές σειρές / έως 30 αθλητές (15 + 15)
5.000μ. / 3.000μ. Βάδην 1 τελική σειρά έως 12 αθλητές
Αγωνίσματα Κονίστρας Συμμετοχή αθλητών στον προκριματικό
Μήκος/Τριπλούν/Σφαιροβολία έως 25
Επί Κοντώ/Ύψος έως 20

Απευθείας στους τελικούς των αγωνισμάτων τους θα συμμετάσχουν οι αθλητές κι αθλήτριες που συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ήτοι οι Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ) κι Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να σταλούν στον ΣΕΓΑΣ με e-mail το αργότερο μέχρι και στις 12 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x