Στίβος

Mε παρούσα τη Στεφανίδη η συνέντευξη Τύπου για το Filothei Women Gala

Η συνέντευξη Τύπου για το μίτινγκ στίβου γυναικών Filothei Women Gala την ερχόμενη Τετάρτη έγινε τη Δευτέρα στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» με την παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη.

Μαζί με τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου για το μίτινγκ στίβου Filothei Women Gala την ερχόμενη Τετάρτη στο «Στέλιος Κυριακίδης» βρέθηκαν κι η πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων, Ελισάβετ Πεσιρίδου, και ύψους, Τατιάνα Γκούσιν.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ για ακόμη μία χρονιά, τη 12η. Χαίρομαι που είμαι υγιής. Είναι ακόμη αρκετά νωρίς στη σεζόν, μιας και έχουμε το Παγκόσμιο τέλη Αυγούστου, αλλά ίσως να έρθουν και οι καλές επιδόσεις από νωρίς. Είμαστε περισσότερο από τρεις μήνες μακριά από το Παγκόσμιο και μιας και δεν είμαι 20 ετών πλέον δεν μπορούμε να κρατηθούμε σε Top φόρμα για τρεις μήνες. Εδώ είναι ένα ξεκίνημα και σιγά σιγά θα "χτίσουμε" για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», είπε αρχικά η 33χρονη σταρ του επι κοντώ και συμπλήρωσε πως:

«Εγώ θα έρθω εδώ με δύο σειρές κονταριών και, ανάλογα με το πως θα είμαι και με τις συνθήκες στο στάδιο, γιατί ο αέρας δεν ξέρουμε πως θα είναι, θα δούμε με ποια θα αγωνιστώ. Αυτή τη φορά έχουμε χρόνο, δεν πιεζόμαστε, οπότε δεν θα πιεστούμε να βγάλουμε επιδόσεις από τώρα. Οπότε τα αγωνιστικά κοντάρια θα βγουν οργανικά κι, έτσι, δεν θα πω για καμία επίδοση γιατί μπορεί και να είμαι off στην πρόβλεψη».

Μάλιστα, η Στεφανίδη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο στην οργάνωση του Filothei Women Gala. «Είναι κάτι που με έχουμε συζητήσει με τον Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο, όχι όμως για τώρα».

Με τη σειρά της, η πρωταθλήτρια του ύψους, δήλωσε πως: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που αγωνίζομαι στο Gala, είναι το αγαπημένο μου ελληνικό μίτινγκ. Την πρώτη φορά που αγωνίστηκα εδώ ήταν το 2011, όταν ο κύριος Κουτσογιαννόπουλος με άφησε να αγωνιστώ με αθλήτριες που ονειρευόμουν. Από νωρίς μπαίνουμε δηλαδή στη διαδικασία και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, είναι ο πρώτος μήνας που δεν έχω καθόλου πόνο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ εδώ, έχει πάντα μουσική και κόσμο και είναι τέλειος συνδυασμός. Αν μπορέσω να κάνω κοντά στο 1.90, θα είμαι χαρούμενη».

Τέλος, η πρωταθλήτρια των 100 μέτρων με εμπόδια τόνισε πως: «Κάθε χρόνο είναι σα να είναι πρώτη φορά. Έχουμε την ίδια ανυπομονησία για να αγωνιστούμε εδώ. Για εμάς, δεν είναι γκαλά, αλλά μία γιορτή της γυναίκας εκείνη τη μέρα, μία πολύ μεγάλη γιορτή.
Στο αγώνισμά μας πάντα οι κούρσες είναι πολύ ανταγωνιστικές και θεωρώ πως είναι ακόμη η αρχή της σεζόν για εμάς. Περιμένω πως θα δούμε καλές επιδόσεις, αλλά κι εκπλήξεις».

Ο διοργανωτής του μίτινγκ, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, τόνισε πως: «Είναι μεγάλη μας τιμή που στις τάξεις μας βρίσκεται η Κατερίνα η Στεφανίδη, που πολλά χρόνια τώρα συμμετέχει στο Filothei Women Gala, αφού είναι, βέβαια, και αθλήτρια του συλλόγου μας (ΑΟ Φιλοθέης). Φέτος, μαζί με τη "χρυσή" Ολυμπιονίκη έχουμε κι άλλες κορυφαίες αθλήτριες, όπως τη "χάλκινη" στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, την Αντζελίνα Τόπιτς, αλλά και την πρωταθλήτρια του μήκους, Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς».

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, τόνισε πως: «Με χαρά υποδεχόμαστε και φέτος το διεθνές μίτινγκ Filothei Women Gala, φτάσαμε τα 24 χρόνια συνεχόμενα. Είναι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκεται κοντά μας η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά και όλες οι κορυφαίες Ελληνίδες και ξένες πρωταθλήτριες, που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου.

Ο Δήμος είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια, ενώ είναι τιμή μας και ιδιαίτερη χαρά μας που ένα γυναικείο event γίνεται εδώ και δείχνει ένα πολύ δυνατό στοιχείο της γυναικείας φύσης. Σας περιμένουμε στο πανέμορφο στάδιο της Φιλοθέης».

Ο πρόεδρος του συλλόγου ΑΟ Φιλοθέης, Απόστολος Κωνσταντινίδης, είπε πως: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές μας που για 24η φορά συνεχίζουν την παρουσία τους, αλλά και να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές μας, τον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού, τον ΣΕΓΑΣ και την AXUM που στέκεται δίπλα μας. Όπως και στο μίτινγκ και τα αγωνίσματα των αλμάτων, έτσι να κάνουμε όλοι άλματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x