Στίβος

Η γιαγιά Αγγέλα που έπαιξε στο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης έτρεξε 5χλμ και χόρεψε στον τερματισμό

Η γιαγιά Αγγέλα που γνωρίσαμε από το σποτ με τον Πάτρικ Ογκουνσότο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης έτρεξε πέντε χιλιόμετρα και μετά το έριξε στον χορό.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου ο 7ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης, με την καρδιά του αγώνα να χτυπάει στο Αρκαλοχώρι.

Η γιαγιά Αγγέλα, που πρωταγωνίστησε στο σποτάκι της διοργάνωσης μαζί με τον Πάτρικ Ογκουνσότο, έκλεψε την παράσταση και στον αγώνα. Μάλιστα, όχι μόνο τερμάτισε στα 5 χιλιόμετρα, αλλά στο τέλος το έριξε και στους κρητικούς χορούς κερδίζοντας το χειροκρότημα από πολλούς παρευρισκόμενους και αθλητές.

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 40 χώρες αντάμωσαν στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου, του Χουμερίου, του Γαλατά , της Βόνης και του Θραψανού όχι απλά για να τρέξουν αλλά για να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, να γευτούν την γνήσια Κρητική φιλοξενία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

@krhthmonomia Η γιαγιά Αγγέλα που πρωταγωνίστησε στο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, ετρεξε τα 5 χιλιόμετρα και συνεχίζει με χορό!! #ημιμαραθωνιος2023 #κρητης ? πρωτότυπος ήχος - Η Κρήτη Είναι Μόνο Μία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x