Θαλάσσια Σπορ

Ιστιοπλοΐα: Στην 9η θέση ανέβηκε ο Πορτοσάλτε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Εντυπωσιακός ήταν ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Οπτιμιστ.

Εντυπωσιακός ήταν ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Οπτιμιστ που διεξάγεται στη Σλοβενία με πολύ δύσκολες συνθήκες. Και λόγω καιρού (μάξιμουμ τα 7 μίλια αέρα) και λόγω Covid-19.

Στην 5η και 6η κούρσα ο ιστιοπλόος του Α.Ν.Ο.Γ. τερμάτισε 7ος και 8ος αντίστοιχα και ανέβηκε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης των 156 σκαφών με 32 βαθμούς.

Ο Ιωάννης Τουρνής είναι 62ος με 98 βαθμούς, ο Αλέξανδρος Κυφίδης 76ος με 113 βαθμούς και ο Αλέξανδρος Απειρανθίτης 97ος με 141 βαθμούς.

Στα κορίτσια η Αννα Ελισάβετ Γουίντερς είναι 21η με 64 βαθμούς. Στις τρεις τελευταίες κούρσες τερμάτισε 19, 17 και 26 αντίστοιχα.

Η Κλεοπάτρα Αναστασίου είναι 40η με 94 βαθμούς και η Ευαγγελία Καραγεώργου 57η με 129 βαθμούς.

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠAΪΚΟ LASER MASTERS

Στην Ιταλία έγινε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser Masters (βετεράνων της κλάσης) και ο Αντώνης Μπουγιούρης κατέκτησε την πρώτη θέση με 8 βαθμούς σε σύνολο 41 σκαφών. Στις 7 ιστιοδρομίες που έγιναν ο έμπειρος ιστιοπλόος του Ν.Ο. Π. Φ. έφερε πέντε πρωτιές, μια 3η κι άλλη μία 5η θέση που την αφαίρεσε ως χειρότερη. Ο Αριστοτέλης Χατζησταματίου τερμάτισε 16ος με 94 βαθμούς.

Στις γυναίκες η Γεωργία Χειμώνα κατέλαβε την 1η θέση με 49 βαθμούς μεταξύ 46 σκαφών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x