Θαλάσσια Σπορ

Ιστιοπλοΐα: Το Αurora κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της J24 Class

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ Ι με 11 βαθμούς και στην τρίτη το J MANIA με 12 βαθμούς - Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου

Συναρπαστικές ιστιοδρομίες πραγματοποιήθηκαν στον Κόκκινο Πύργο, στο Τυμπάκι της Κρήτης στην J24 Class το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, όπου διεξήχθη η Β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της συγκεκριμένης κατηγορίας, κάτω από αντίξοες συνθήκες αφού έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.

Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα του σκάφους Aurora-Spanopoulos το οποίο από τις έξι ιστιοδρομίες στις πέντε τερμάτισε πρώτο συγκεντρώνοντας συνολικά πέντε βαθμούς. Το Aurora-Spanopoulos είχε κερδίσει και την Α’ φάση κάνοντας νταμπλ στις νίκες, κατακτώντας το Πρωτάθλημα.



Το πλήρωμα κατ΄ αλφαβητική σειρά:

Δημήτρης Οικονόμου
Βασίλης Παπαδάκης
Μάνος Πασαμιχάλης
Μαρία Τσαμοπούλου
Θοδωρής Τσουλφάς

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ Ι με 11 βαθμούς και πλήρωμα τους Αλτσιάδη Δημήτρη, Γεροντή Μανώλη, Γονιανάκη Γιώργο, Άνθιμο Νικολαίδη και Τσουλφά Γιώργο.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε το J MANIA με 12 βαθμούς και πλήρωμα Βέργου Ράνια, Κυφίδη Χρήστο, Σκοτίδα Κύνθια, Τρίδημα Κώστα και Ψωμιάδη Μπάμπη.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου.

Στο περιθώριο της τελετής λήξης, όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ικανοποίηση, τόσο για τις προσπάθειες τους, όσο και για την άρτια διοργάνωση και τη φιλοξενία του Ν.Ο.Τυμπακίου.
Η πρόεδρος του Ομίλου Στέλλα Λενακάκη ευχαρίστησε, κατά τη διάρκεια της απονομής, όλους τους αθλητές, τους εθελοντές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.
Ειδική μνεία έγινε στον μεγάλο χορηγό των αγώνων, αλλά και του Ν.Ο.Τυμπακίου τις Μινωικές Γραμμές του Ομίλου Γκριμάλντι , που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Λουκά Σιγάλα, ο οποίος έκανε και την απονομή στους νικητές.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού Ιωάννης Φασομυτάκης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και η πρόεδρος του Π.Σ Κοκκίνου Πύργου και Νίκη Λενακάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x