Στίβος

Τα αστέρια του μήκους πάνε Καλαμάτα…

Μεγάλα ονόματα του μήκους, ανάμεσά τους και κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, θα συμμετάσχουν την Τρίτη στο διεθνές μίτινγκ «Tsatoumas Street Long Jump» στην Πλατεία Β. Γεωργίου της Καλαμάτας.

Ο τεχνικός διευθυντής του μίτινγκ «Tsatoumas Street Long Jump» στην Πλατεία Β. Γεωργίου της Καλαμάτας την Τρίτη και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος, Λούης Τσάτουμας, εξασφάλισε τη συμμετοχή πολύ γνωστών αλτών και αλτριών που θα ανεβάσουν πολύ ψηλά το επίπεδο του συναγωνισμού στη φετινή διοργάνωση. Το μίτινγκ είναι ενταγμένο στην κατηγορία Continental Tour Bronze.

Από ελληνικής πλευράς, θα αγωνιστούν οι Νίκος Σταματονικολός, Αντώνης Στυλιανίδης, Βασίλης Μαρτινάκης, Χρήστος Χήτας κι ο Δημήτρης Γιαλούρης, που ανήκει στην κατηγορία ΑμεΑ Τ37.

Στις ξένες συμμετοχές, έχουμε τον «χάλκινο» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017, Ρούσβαλ Σαμάι, τον νικητή των Παναμερικανικών Αγώνων, Αρνόβις Νταλμέρο, τον «χάλκινο» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2022, Ζιλ Πομερί, τον συμπατριώτη του Μεσογειονίκη, Ογκοστάν Μπεΐ, και τον, επίσης, παγκόσμιο πρωταθλητή εφήβων, Ερβάν Κονατέ.

Στο μήκος γυναικών, μετέχουν οι καλύτερες Ελληνίδες του αγωνίσματος και πιο συγκεκριμένα η Ανδριάννα Γκόγκα με το πρόσφατο ατομικό ρεκόρ, 6,55, στην Αίγυπτο, η Βάσω Χαϊτίδου, που επέστρεψε πρόσφατα από έναν τραυματισμό, η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Οξάνα Κορένεβα, κι οι Νατάλια Μπέση, Μαρία Στεφανοπούλου, Αναστασία Σαρλάνη και Νικολία Ποϊραζίδη.



Από τις ξένες άλτριες, ξεχωρίζουν η φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων, Χάντι Σάνια, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 του 2019, Τίλντε Γιόχανσον, κι η κάτοχος χάλκινου μεταλλίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Φλορεντίνα Γιούσκο.


Το πρόγραμμα του μίτινγκ:
10:00
Άλμα εις μήκος για παιδιά 5ης και 6ης Δημοτικού και Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση του Λούη Τσάτουμα.

16:00
Άλμα εις μήκος Κ18 και Κ20 Γυναικών

17:30
Άλμα εις μήκος Κ18 και Κ20 Ανδρών

19:00
Άλμα εις μήκος Γυναικών

20:30
Άλμα εις μήκος Ανδρών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x