Γενικά

Καλή αρχή για Παναθηναϊκό στον όμιλο του Europe Trophy πινγκ πονγκ ανδρών

Ξεκίνημα με το… δεξί για την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού στο φετινό Europe Trophy επιτραπέζιας αντισφαίρισης και στην επανεμφάνισή της στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια.

Στην πρώτη φάση του φετινού Europe Trophy επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών που αφορά σε Περιφέρειες για το πρώτο γκρουπ της λεγόμενης Region 4 και στην πρώτη αγωνιστική κατέβαλε την ιταλική Μαρκότσι με 3-1 σετ. Είχε δυσκολίες για περίπου ενάμισι παιχνίδι θεωρητικά και μετά το 0-1 στο σκορ ομάδων κυριάρχησε.

Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει δύο ακόμα ματς στον όμιλο, το Σάββατο και την Κυριακή κι εμφανίζεται ως φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση. Επόμενη αντίπαλός του θα είναι η σερβική Ζελέζνιτσαρ.

Για την ίδια περιφέρεια του Europe Trophy ανδρών διεξάγεται άλλος ένας όμιλος στη Βαλέτα, οι δεύτεροι των γκρουπ των ομίλων θ’ αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ για μία τρίτη πρόκριση.

Η Μαρκότσι έχει ως πρώτο παίκτη έναν πολύ αξιόλογο Ρουμάνο, τον Ντάριους Τόμα. Αυτός έδωσε το προβάδισμα στο ιταλικό κλαμπ με αξιοσημείωτη νίκη 3-1 σετ απέναντι στον Κωνσταντίνο Αγγελάκη.

Στον επόμενο αγώνα, ο Γάλλος Εμανουέλ Λεμπεσόν συνάντησε εμπόδια μόνο στο πρώτο σετ. Αφού τα ξεπέρασε, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Ιταλό Λορέντσο Μαρτιέλι και γενικά η συνέχεια ήταν σχετικά εύκολη για τον Παναθηναϊκό. Στο τελικό 3-1 ο Λεμπεσόν πέτυχε άλλη μία νίκη, ενώ ενδιάμεσα επικράτησε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος στο δικό του ματς.

Στον πάγκο κάθισε ο Νίκος Αντωνιάδης και στο κοουτσάρισμα είναι ο Λευτέρης Μάκρας.
Το απόγευμα του Σαββάτου διεξάγεται το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ της τοπικής ΜITTTC και της Ζελέζνιτσαρ.


Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Μαρκότσι-Παναθηναϊκός 1-3:
Ντάριους Τόμα-Κωνσταντίνος Αγγελάκης 3-1 (12-10, 11-6, 8-11, 11-6)
Λορέντσο Μαρτινέλι- Εμανουέλ Λεμπεσόν 0-3 (9-11, 4-11, 5-11)
Μαξίμ Κουζνέτσοφ-Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος 0-3 (3-11, 9-11, 7-11)
Τόμα-Λεμπεσόν 0-3 (6-11, 3-11, 2-11)

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού:
09/12 13:00 Βαλέτα, Παναθηναϊκός-Ζελέζνιτσαρ (Σερβία)
10/12 13:00 Βαλέτα, MITTTC (Μάλτα)-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x