Γενικά

Καλή αρχή στις πισίνες οι Ελληνίδες

Δυναμικά ξεκίνησε την παρουσία της στους Ευρωπαϊκούς αγώνες η Ελλάδα. Νίκη με 20-2 επί της Μεγάλης Βρετανίας οι γυναίκες στο πόλο. Τελικό σε ελεύθερο του ντουέτου και του ομαδικού στη συγχρονισμένη.

Στις πισίνες έγινε η αρχή των 1ων Ευρωπαϊκών αγώνων του Μπακού, με την ελληνική αποστολή να ξεκινάει δυνατά την παρουσία της σε πόλο και συγχρονισμένη.

Στο πόλο η γυναικεία ομάδα επιβλήθηκε 20-2 της Μεγάλης Βρετανίας στο πρώτο ματς των ομίλων. Η ομάδα του Λέανδρου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και επέβαλλε τη δύναμή της, όμως τα… δύσκολα αρχίζουν από αύριο, όταν θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, ενώ την Κυριακή την περιμένει το ντέρμπι κόντρα στην Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 6-0, 2-1, 8-1
ΕΛΛΑΔΑ (Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πρωτόπαππα 1, Δουρέκα 3, Ελευθεριάδου 1, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Καλογεράκου 4, Πλευρίτου 1, Λογοθέτη 3, Πάτρα 2, Μαυρωτά 1, Σαφέτη 2, Σωτηρέλη.

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Μπούλερ): Πράις, Σόου, Γουάρο, Πάτριτζ, Ρόουλαντ, Κένεντι, Εντουαρντς, Νούριτεν, Ντίν, Ρότζερς, Μακ Κόι, Μπρέιζερ 2, Τζάκσον.

Στα άλλα παιχνίδια του 1ου ομίλου:
Ουγγαρία-Γερμανία 21-4
Ολλανδία-Ισραήλ 29-1.

Η βαθμολογία (σε 1 αγώνα):
Ολλανδία, Ελλάδα και Ουγγαρία 3,
Γερμανία, Μ. Βρετανία και Ισραήλ 0.

Τελικό σε ντουέτο και ομαδικό


Η πρεμιέρα των Ευρωπαϊκών αγώνων έγινε με τα προκριματικά του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο, όπου το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε την έκτη θέση και προκρίθηκε στον τελικό.

Οι Γιάννα Γκεοργκίεβα και Αθανασία Τσόλα συγκέντρωσαν 81.9667 βαθμούς στον προκριματικό και προκρίθηκαν στον τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα 15/6 στις 10.00.

Τα αποτελέσματα:

inner

Την πρόκρισή τους στον τελικό της Δευτέρας (16.00) πήραν και τα κορίτσια του ομαδικού στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Οι Γκεοργκίεβα, Δίπλα, Κοφίση, Τσόλα, Μαλκογεώργου, Α. Ταξοπούλου, Φαραντούρη, Μ. Ταξοπούλου, Αρμάου και Παπαδοκωνσταντάκη συγκέντρωσαν 82.2000 βαθμούς σtον προκριματικό, κατέκτησαν την πέμπτη θέση και πέτυχαν την πρόκρισή τους στον τελικό.

Τα αποτελέσματα:
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x