Μαχητικά Αθλήματα

Καμπόσος: Ο Έλληνας πυγμάχος είναι υποψήφιος για όλους τους παγκόσμιους τίτλους!

Ο Γιώργος Καμπόσος είναι ένας από τους υποψήφιους για να παίξει με τον Τεόφιμο Λόπες και να διεκδικήσει όλους τους τίτλους της lightweight κατηγορίας.

Κοντά στην κορυφή της παγκόσμιας πυγμαχίας είναι ένας Έλληνας. Ο Γιώργος Καμπόσος είναι πια ένας από τους δύο υποψήφιους, για να αντιμετωπίσει τον Τεόφιμο Λόπες και να διεκδικήσει όλες τις ζώνες της lightweight κατηγορίας.

Ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος ο οποίος αγωνίζεται πάντα φέροντας μια ελληνική σημαία, επικράτησε προ ημερών του Λι Σέλμπι. Μετά την νίκη αυτή βάσει των κανονισμών, αυτός και ο Τσερβόντα Ντέιβις είναι οι δύο υποψήφιοι για να παίξουν με τον Τεόφιμο Λόπες ο οποίος πριν περίπου 15 ημέρες επικράτησε του Βασίλ Λοματσένκο και κατέχει πλέον όλες τις ζώνες της «μικρής» κατηγορίας.





Ο Καμπόσος σε δηλώσεις που έκανε χθες το βράδυ κάλεσε τον Λόπες να παίξει μαζί του.

«Ξέρω ότι ο Λόπες έρχεται με τσαμπουκά στα παιχνίδια. Νιώθω όμως πως θα έχω τα πιο καθαρά χτυπήματα. Έχω την ταχύτητα, το σερί των χτυπημάτων. Ξέρω πως μπορώ να νικήσω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ζητάω τη μάχη με τον Λόπες την χρειάζομαι. Έλα λοιπόν. Ας δώσουμε στους φίλους της πυγμαχίας από που θέλουν. Έρχομαι για εσένα»...

Μάλιστα ο Καμπόσος στην πρότασή του καλεί τον Λόπες να γίνει το παιχνίδι στην Αυστραλία παρουσία οπαδών στο γήπεδο, καθώς στην χώρα των «καγκουρό» έχουν καταφέρει να περιορίσουν αρκετά τα κρούσματα του κορωνοϊού σε σημείο που ενδεχομένως να επιτραπεί ένα τέτοιο παιχνίδι με πολλούς θεατές στο γήπεδο.



Θα πρέπει να επισημάνουμε εδώ, ότι ο Λόπες φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα του στον Τζερβόντα Ντέιβις, τον καλύτερο αθλητή που έχει αυτή την στιγμή στην ομάδα του ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x