Μαχητικά Αθλήματα

Προς τρίτο παιχνίδι Κανέλο-Γκολόβκιν - 17 Σεπτεμβρίου η πιο πιθανή ημερομηνία

Ο Κανέλο Άλβαρες και ο Γκενάντι Γκολόβκιν θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά, τέσσερα χρόνια μετά την δεύτερη μεταξύ τους μάχη.

Δεν είναι ψέμα… Είναι αλήθεια. Μια αλήθεια, έρχεται να εκπληρώσει έστω και καθυστερημένα μια μεγάλη φαντασίωση που είχαν οι λάτρεις της πυγμαχίας. Το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στον Κανέλο Άλβαρες και τον Γκενάντι Γκολόβκιν.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ανάμεσα στα οποία και ένα από την εγκυρότατη και συνδρομητική ιστοσελίδα, theathletic.com, ο Μεξικάνος πυγμάχος αποφάσισε να συναντηθεί με τον GGG στην τρίτη τους μονομαχία, τέσσερα χρόνια μετά το δεύτερο παιχνίδι τους το οποίο είχε λήξει με νίκη του Κανέλο η οποία όμως είχε αμφισβητηθεί, όχι μόνο από τον αντίπαλό του αλλά και αρκετούς κριτικούς.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ουσιαστικά θα ενεργοποιηθεί ένα υπάρχον συμβόλαιο το οποίο θα τροποποιηθεί σε κάποια σημεία του, όπως τόνισε ο Κανέλο. Στις ίδιες δηλώσεις του ο Κανέλο αναφέρει ότι πλέον στο μυαλό του είναι να αντιμετωπίσει τον GGG, και μετά να παίξει και πάλι με τον Μπίβολ από τον οποίο γνώρισε την ήττα πριν λίγες εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x