Στίβος

Καραλής: «Αφιερωμένο σε εμένα το μετάλλιο, αλλά... δεν μετράει τίποτα μετά τα Τέμπη»

O Eμμανουήλ Καραλής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στην τραγωδία των Τεμπών.

Συγκρατημένος παρά το ασημένιο μετάλλιο ο Εμμανούηλ Καραλής!

Ο Έλληνας αθλητής του επί κοντώ ήρθε δεύτερος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και εξασφάλισε το πρώτο του μετάλλιο σε διοργάνωση ανδρών. Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, ωστόσο, ήταν πιο... μετρημένος, αναφερόμενος και στην τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πήραμε! Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό. Από πέρυσι. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να είμαι σε θέση να είμαι ξανά χαρούμενος. Το αφιερώνω σε μένα

Είναι μία αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Με τον πατέρα μου και τον Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος. Μπορούσα και το 5,85μ., αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είμαι χαρούμενος για το μετάλλιο όμως. Τώρα αρχίζει η σοβαρή προπόνηση γιατί έβαλα παρακαταθήκη για πιο ψηλά. Είμαι αθλητής μεταλλίων που δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μεγάλους αγώνες και να φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα.

Για τα Τέμπη δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω. Είναι ένα τραγικό γεγονός, τα μετάλλια που φέρνουμε εγώ και οι άλλοι αθλητές καμία σημασία δεν έχουν μπροστά σε αυτό»




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x