Στίβος

Εξαιρετικό ξεκίνημα για Καραλή με 5,72 μ. στο μίτινγκ του Χορζόφ

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν στον ανοικτό στίβο ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Χορζόφ και έκανε άλμα στα 5,72 μ.

Το καλύτερο ξεκίνημα που έχει σημειώσει στην μέχρι τώρα αθλητική του καριέρα έκανε το Σάββατο (18/5) στο μίτινγκ του Χορζόφ ο Εμμανουήλ Καραλής.

Με άλμα στα 5,72 μ. κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση (τη μοιράστηκε για την ακρίβεια με τον συναθλητή του Ρόμπερτ Σομπέρα) στην πρεμιέρα του στη θερινή σεζόν, ενώ στη συνέχεια είχε καλά αλλά άκυρα άλματα στα 5,82 μ., επίδοση που αποτελεί το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στην Πολωνία από τα 5,42 μ., συνέχισε με τα 5,62 μ. που τα ξεπέρασε με τη δεύτερη, ενώ δύο προσπάθειες χρειάστηκε και για τα 5,72 μέτρα.

«Χάρηκα πολύ τον αγώνα. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχω κάνει. Έχω αυτοπεποίθηση γιατί έχω δουλέψει σκληρά και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να δω πόσο ψηλά μπορώ να φτάσω», τόνισε ο Καραλής στην πολωνική τηλεόραση ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει - εντυπωσιακά καλά - και στην τοπική γλώσσα. Ερωτηθείς για το πόσο κοντά είναι τα 6 μέτρα, απάντησε: «Ελπίζω να έρθουν σύντομα. Τα 6 μ. είναι το μεγαλύτερο όνειρο μου. Είμαι ενθουσιασμένος και πεινασμένος για όλα αυτά που θα έρθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x