Στίβος

Από το Diamond League αρχίζει ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενόψει των θερινών αγώνων στίβου, όπου έχει υψηλούς στόχους στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα «εξαργυρώσει» την πολύ καλή του εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης τους επόμενους μήνες, καθώς έχει ήδη δεχτεί πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε κορυφαία μίτινγκ ανοιχτού στίβου.

Τα Diamond League θα βρεθούν ψηλά στο πρόγραμμα του «χάλκινου» παγκόσμιου πρωταθλητή κλειστού του επί κοντώ, αφού εκεί θα αντιμετωπίσει τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα κάνει τους πρώτους του αγώνες στην Πολωνία τον Μάιο.

Η πρώτη του παρουσία στα φετινά μίτινγκ θα γίνει στις 30 Μαΐου στο Όσλο, ενώ στις 2 Ιουνίου θα βρεθεί στη Στοκχόλμη. Πρώτος μεγάλος στόχος του αθλητή είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6), εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η προετοιμασία του Καραλή για τη θερινή περίοδο θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Μόντε Γκάρντο, όπου θα βρεθεί μαζί με το γκρουπ του προπονητή του, Μαρτσίν Σκεπάνσκι.

Ο αθλητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου και στις 28/4 θα βρεθεί στη Φόρμια μέχρι τις 12 Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x