Μαχητικά Αθλήματα

Καρλ Φροτς: «Μην απογοητεύσει τον κόσμο του μποξ ο Μεϊγουέδερ»

Ο Βρετανός πρώην πυγμάχος Καρλ Φροτς σχολίασε την πολυαναμενόμενη μονομαχία του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τoν Φλόιντ Μεϊγουέδερ, όπου και ελπίζει ο Αμερικανός να μην απογοητεύσει τους φίλους του μποξ.

Δεν θέλει να δει τον κόσμο του μποξ να απογοητεύεται ο πρώην πυγμάχος Καρλ Φροτς (ρεκόρ 33-2), για αυτό και μέσω δηλώσεων του προέτρεψε τον Φλόιντ Μειγουέδερ, να κερδίσει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

« Όλοι όσοι ασχολούνται και γνωρίζουν πράγματα για το μποξ, ξέρουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσει ο ΜακΓκρέγκορ», ήταν τα πρώτα λόγια του 40χρονου.

«Σίγουρα περιμένω να κερδίσει ο Φλόιντ και ελπίζω να μην συμβεί τίποτα διαφορετικό από αυτό, καθώς ο κόσμος του μποξ θα απογοητευτεί σε τεράστιο βαθμό. Γενικότερα, θεωρώ πως θα είναι ένα καταπληκτικό event και ανυπομονώ για αυτό», πρόσθεσε ο Φροτς.

Τέλος, αναφέρθηκε και προσωπικά στον Ιρλανδό πρωταθλητή των μεικτών πολεμικών τεχνών: « Ο ΜακΓκρέγκορ πρέπει να κάνει κάτι πολύ καλό, για να κερδίσει, όπως για παράδειγμα να αξιοποιήσει το εξαιρετικό αριστερό του, αλλά και πάλι οι πιθανότητες που του δίνω είναι απειροελάχιστες».

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x