Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας πράγματι συγκαταλέγεται στα πιο δραστήρια και αναγνωρισμένα σωματεία στην Ελλάδα στο άθλημα του κανόε καγιάκ.
Με συνεχή παρουσία σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σημαντικές διακρίσεις, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος. Τα τμήματα σλάλομ (slalom) και σπριντ (sprint) του ΝΟΧ είναι ιδιαίτερα ενεργά, με συστηματικές προπονήσεις που αξιοποιούν τις ιδιαιτερότητες του Ευρίπου.
Η περιοχή γύρω από την Παλαιά Γέφυρα Χαλκίδας προσφέρει μοναδικές συνθήκες λόγω των ισχυρών και μεταβαλλόμενων ρευμάτων, κάτι που είναι ιδανικό κυρίως για το σλάλομ, αλλά και πολύτιμο για την ενδυνάμωση και τεχνική των αθλητών στο σπριντ.
Το «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» παρακολούθησε μια προπόνηση τους, όπου μας μίλησαν αθλητές και προπονητές για τις προπονήσεις αλλά και για τα συναισθήματα που έχουν, όταν καθημερινά δουλεύουν με θεατές καθώς προπονούνται στο πιο γνωστό σημείο της Χαλκίδας, τη γέφυρα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






