Βαραίνει το κατηγορητήριο για τον Όσκαρ Πιστόριους. Ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση της δολοφονίας της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ, που ο ίδιος αποδίδει σε ατύχημα αλλά οι εισαγγελείς ζητούν να κατηγορεί για ανθρωποκτονία, ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης έχει κι άλλους μπελάδες.
Σύμφωνα με την τηλεόραση της πατρίδας του, ο Πιστόριους θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για κατοχή όπλου σε δημόσιο χώρο. Πρόκειται για δύο περιστατικά που έγιναν πριν τη δολοφονία της 14ης Φεβρουαρίου. Το πρώτο αφορά την… περιφορά ενός όπλου σε εστιατόριο τον Ιανουάριο και το άλλο μέσα από το αυτοκίνητό του.
Η διαδικασία της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας θα καθυστερήσει, αφού η πλευρά του Πιστόριους θα ενημερωθεί για τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε βάρος του από τους κατήγορους και θα ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Η δίκη δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά η έναρξή της δεν αναμένεται νωρίτερα από το πρώτο τρίμηνο του 2014.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






