Γενικά

Ετοιμάζεται για τη διπλή αναμέτρηση με την Μοράφσκι στα προημιτελικά του Europe Cup πινγκ πονγκ γυν.

Την επόμενη ευρωπαϊκή του πρόκληση στην επιτραπέζια αντισφαίριση αναλαμβάνει οσονούπω ο Παναθηναϊκός, αφού την Τετάρτη ολοκληρώνει την προετοιμασία του και την Πέμπτη αναχωρεί για την Τσεχία.

Η ομάδα πινγκ πονγκ γυναικών του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει στην Τσεχία σε διπλή αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Europe Cup την τοπική Μοράφσκι. Κανονίστηκε να δώσει και τους δύο αγώνες εκτός έδρας, ο πρώτος θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:00 και ο δεύτερος το ερχόμενο Σάββατο την ίδια ώρα.

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τώρα την είσοδο στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα παραταχθεί με την Κωνσταντίνα Παρίδη, την Κατερίνα Τόλιου και τη Σλοβένα Άννα Τοφάντ. Στο κοουτσάρισμα θα είναι ο Λευτέρης Μάκρας, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο team manager του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Χούμος.

Η αθηναϊκή ομάδα θα μεταβεί αεροπορικώς στη Βιέννη κι, από εκεί, οδικώς στην πόλη της Τσεχίας. Την Τοφάντ θα τη συναντήσει στο Κρουμλόφ.

Η Μοράφσκι προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πριν λίγες ημέρες περιορίστηκε στην τρίτη θέση του τέταρτου γκρουπ. Είναι η ομάδα που νίκησε τον Ιούνιο του 2022 ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Europe Trophy. Σε σχέση με την περυσινή περίοδο, έχει μία καλή προσθήκη με Ρωσίδα αθλήτρια, τη Βαλέρια Σερμπάτικ, ενώ διατηρεί στο ρόστερ της τη Γιαπωνέζα Μιτσούκι Γιοσίντα.

«Η φιλοδοξία μας φτάνει ακόμα πιο ψηλά και πηγαίνουμε με αρκετές πιθανότητες για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η κλήρωση ήταν βατή για μας σε αυτή τη φάση, με δεδομένο ότι θα συναντούσαμε ομάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα έχουμε χρόνο προσαρμογής, δεν μας επηρεάζει που θα δώσουμε εκεί και τα δύο παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στις θέσεις των μεταλλίων», τόνισε ο Λευτέρης Μάκρας και συμπλήρωσε ότι η Τόλιου και η Παρίδη προέρχονται από καλά αποτελέσματα σε ατομικό επίπεδο, ενώ η Ελισάβετ Τέρπου θ’ απουσιάσει, γιατί είναι στο στάδιο αποκατάστασης του τραυματισμού της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x