Κολύμβηση

Επέστρεψε με περηφάνια η αποστολή κολύμβησης από το Παρίσι

Με τα μετάλλια στο στήθος και την υπερηφάνεια της επιτυχίας, η ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Παρισιού επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η υποδοχή της ελληνικής αποστολής κολύμβησης από το Παρίσι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου ήταν αντάξια της μεγάλης προσπάθειας και των επιτυχιών των πρωταθλητών μας. Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, περίμενε την ελληνική αποστολή στον χώρο παραλαβής των αποσκευών κι υποδέχτηκε προσωπικά έναν προς έναν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Λίγο αργότερα, έξω από τον χώρο των αφίξεων υποδέχτηκαν τους Έλληνες πρωταθλητές ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, συγγενείς και φίλοι των αθλητών, καθώς κι εκπρόσωποι του Τύπου.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν ο Απόστολος Χρήστου και ο Απόστολος Σίσκος, οι οποίοι έγιναν το επίκεντρο των φωτογραφιών και των συγχαρητηρίων των παρευρισκομένων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x