Κολύμβηση

Τρίτη θέση στην Βουδαπέστη για τον Βαζαίο

Τρίτος στα 200μ. μικτής ατομικής κολύμβησης τερμάτισε ο Ανδρέας Βαζαίος, στον πρώτο ημιτελικό του «International Swimming League» στην Ουγγαρία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η… αυλαία του πρώτου ημιτελικού στο «International Swimming League» της Βουδαπέστης άνοιξε το Σάββατο (14/11), με τη συμμετοχή του Ανδρέα Βαζαίου σε δύο αγωνίσματα, με το σκουφάκι του London Roar.

Ο Έλληνας κολυμβητής πήρε την 3η θέση στα 200μ μικτής ατομικής, με επίδοση 1:52.60, τερματίζοντας πίσω από τον Ντάνκαν Σκοτ (1ος), επίσης του London Roar, με 1:51.66 και τον Κοσούκε Χαγκίνο (2ος) των Tokyo Frog Kings με 1:52.35.

Ο Βαζαίος αγωνίστηκε και στα 4Χ100μ ελεύθερο, όπου η ομάδα του κατέλαβε την 5η θέση, με συνολικό χρόνο 3:09.36 και ο ίδιος με προσωπική επίδοση 46.90.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x