Γενικά

Κορακάκη για τον stalker: «Πολύ τραυματική εμπειρία-Να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο»

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για τον άνδρα που την παρενοχλούσε για χρόνια και τόνισε την ανάγκη να γίνει πιο αυστηρή η νομοθεσία.

Τραυματική εμπειρία χαρακτήρισε όσα έκανε ο εμμονικός «θαυμαστής» της η Άννα Κορακάκη. Ο εν λόγω άνδρας, που την παρενοχλούσε για χρόνια, καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση, αλλά η πρωταθλήτρια της σκοποβολής θεωρεί πως πρέπει να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία.

«Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεχόμουν παρενοχλητική παρακολούθηση και παρενοχλητικές συμπεριφορές από τον stalker. Αυτές με επηρέασαν πάρα πολύ ψυχολογικά, είχα χάσει τον ύπνο μου. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Παρακολουθήσεις, λουλούδια, επισκέψεις, είχε επιχειρήσει να μπει στο διαμέρισμά μου και κινήθηκα νομικά μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του συντρόφου μου», τόνισε στην ΕΡΤ.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη για την δικαστική απόφαση και θέλω να ευχαριστήσω το Μικτό Ορκωτό της Καβάλας, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και η ποινή να είναι ακέραια, όπως την ορίζουν τα δικαστήρια. Τα πέντε χρόνια δηλαδή να είναι πέντε χρόνια», πρόσθεσε.

Η Δραμινή ολυμπιονίκης είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για τον εφιάλτη που πέρασε, ο οποίος ήταν σε πλήρη εξέλιξη λίγο πριν τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και της άφησε ψυχοσωματικά σημάδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x