Μαχητικά Αθλήματα

Κουγιουμτσίδης: «Νιώθω πραγματικά ευλογημένος»

Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης κατέκτησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, με τον Έλληνα παλαιστή να δηλώνει πως νιώθει τεράστια χαρά για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης κατέκτησε στην Ουγγαρία το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης, ενώ με αυτόν τον τρόπο έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Έλληνας παλεστής δήλωσε πως νιώθει τεράστια χαρά που κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, ευχαριστώντας την οικογένεια του και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θέμη Ιακωβίδη για την στήριξη που του παρείχαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Είμαι πρωταθλητής Ευρώπης ανδρών και νιώθω τεράστια χαρά. Ηταν ο μεγάλος μου στόχος και όταν τον πετυχαίνεις σίγουρα γεμίζεις υπερηφάνεια.

Σε όλη μου την πορεία είναι πολλοί αυτοί που με στηρίζουν και μου το δείχνουν. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ενώσω τον κόσμο του αθλήματος και να τους δώσω χαρά. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που είναι δίπλα μου.

Είμαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος ότι οι επιτυχίες για την ελληνική πάλη στην διοργάνωση δεν τελειώνουν εδώ. Θα ζήσουμε κι άλλες χαρές αρχικά με την Μαρία (σ.σ. Πρεβολαράκη) που έχει δοξάσει την Ελλάδα και τους Γιώργο, Ηλία και Λαοκράτη (σ.σ. Πρεβολαράκης, Παγκαλίδης, Κεσίδης) στην ελληνορωμαϊκή. Τους εύχομαι τα καλύτερα.

Ο τελικός κύλησε όπως τον είχαμε σχεδιάσει με τον προπονητή μου. Στα τελευταία λεπτά ήμουν 5-0 μπροστά και μπορούσα να δώσω κάποιους πόντους. Ισως θα έπρεπε να ήμουν λίγο πιο επιθετικός. Το σημαντικό είναι ότι νίκησα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x