Στίβος

Αρχή από Γκέιτσχεντ για Παπαχρήστου

Η πρώτη στάση για τα φετινά Diamond League στίβου του 2021 γίνεται την Κυριακή στο Γκέιτσχεντ και εκεί θα συμμετάσχει και η Βούλα Παπαχρήστου.

Η Βούλα Παπαχρήστου θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο τριπλούν για το 2021 στο Diamodn League του Γκέιτσχεντ μετά τη συμμετοχή της στο μήκος στα «Βεργώτεια». Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του αγωνίσματος στοχεύει και φέτος σε υψηλές επιδόσεις και να διακριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Παπαχρήστου προέρχεται από καλή σεζόν στον κλειστό στίβο, όπου πήδηξε 14,60 και βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ της. Στο Γκέιτσχεντ, θα αντιμετωπίσει τις Πατρίσια Μαμόνα και Κετούρα Όρτζι με φετινό 14,92, αλλά και τη Σανίκα Ρίκετς με 14,63.

Επίσης, ο Νικόλας Σκαρβέλης συνεχίζει την προσπάθεια του να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας αγωνίστηκε σε μίτινγκ στην Αριζόνα, όπου ήταν όγδοος με 20 μέτρα.

Ο Σκαρβέλης είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 19,07, 19,79 και 19,61. Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ράιαν Κράουζερ με 22,60.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x