Μαχητικά Αθλήματα

Ξεχώρισε ο Φιλιππάτος και οι πρωτοποριακές του ιδέες

Παραμιλάνε όλοι με την άνοδο της Πυγμαχίας στο εξωτερικό!

Ένα Συνέδριο «Σταθμός» της EUBC, στην Ιστορία της Πυγμαχίας, του Αρχαιότερου Ολυμπιακού Αθλήματος, έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, με αποφάσεις που προκαλούν «σεισμό» για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του Αθλήματος.

Ο Έλληνας Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας EUBC κ. Γιάννης Φιλιππάτος απέσπασε τα Συγχαρητήρια όλων τόσο για τις πρωτοποριακές του ιδέες όσο και για τις αποφάσεις του για την πρόοδο και την ευημερία της Πυγμαχίας στο εξωτερικό.

Η αίθουσα που διεξήχθη του έκτακτο Συνέδριο της EUBC γέμισε με χειροκροτήματα στην επίσημη ανακοίνωση του κ. Φιλιππάτου ότι η έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας θα μεταφερθεί στο Μονακό με Επίσημο Χορηγό το διάσημο Καζίνο του Μονακό. Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος της EUBC άφησε τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου άφωνους όταν αποκάλυψε πως θα δοθεί 1.000.000 ευρώ για πρώτη φορά στα χρονικά στον νικητή του EUBC Elite Cup στο Πρωτάθλημα που εκτάκτως θα διεξαχθεί στο Montenegro, στις 21 Οκτωβρίου 2023.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης συμμετείχε στο Συνέδριο τονίζοντας ότι, η παρουσία της ΕΟΠ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ανέδειξε με ξεκάθαρο τρόπο τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του Αθλήματος.

Ο κ. Μαριόλης στα πλαίσια του συνεδρίου, είχε μια σειρά στενών, εποικοδομητικών επαφών με την ηγεσία και πολλά στελέχη της EUBC από τους οποίους ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις για τα καίρια ζητήματα που αφορούν την Πυγμαχία Πανευρωπαϊκά.

«Είχαμε ένα εξαιρετικό συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, με αποφάσεις που πάνε την Πυγμαχία πολύ ψηλά χάρη στην σπουδαία δράση του Προέδρου της EUBC κ. Φιλιππάτου. Όλοι οι Πρόεδροι όλων των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών είμαστε ενθουσιασμένοι με τις πρωτοποριακές αποφάσεις της EUBC και ενωμένοι σαν μια γροθιά έχουμε μόνο στόχο την εξέλιξη και την πρόοδο του Αθλήματος. Στο συνέδριο δώσαμε επίσης πολύ μεγάλη έμφαση στους νεαρούς πυγμάχους και στο πως θα ωθήσουμε νεαρά άτομα στο να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό και την Πυγμαχία ειδικότερα. Στόχος μας είναι η Πυγμαχία να μπει στις καρδιές όλου του φίλαθλου κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x